Λαθροεισβολή: Αντίο Ελλάδα!! Αντίο Πολιτισμός!! Αντίο Τέχνες, Δικαιώματα των Γυναικών, Μόρφωση, Γράμματα, Θέατρο, Επιστήμες, Έρωτες, Φιλοσοφίες!!!

Σχόλιο: Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτοί που ήρθαν από την Συρία από το 2011 και μετά είναι 2% -3% από το σύνολο όλων αυτών που εισέβαλαν στη χώρα «μας». Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Με τα ζώα και τα ψάρια είμαστε αδέλφια. Προερχόμαστε από τα ζώα και τα ψάρια. Με τα φυτά -δένδρα, θάμνους, χόρτα- έχουμε συγγένεια. Έχουμε τεράστιες ομοιότητες με τα φυτά. Με τους πρώτο-μονοκύτταρους και πρώτο-πολυκύτταρους οργανισμούς έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τους πρώτο-μονοκύτταρους και πρώτο-πολυκύτταρους οργανισμούς. Με τη Γη και το σύμπαν έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και το σύμπαν, αλλά…

Γιάννης Αραμπατζής, 31 Μαΐου στις 12:02 μ.μ. ·
Δέχομαι σήμερα το πρωί στο γραφείο μου τηλεφώνημα από ευγενική δεσποινίδα η οποία μου ανακοινώνει ότι τηλεφωνεί στα πλαίσια έρευνας που διενεργεί κάποιος Έλληνας καθηγητής του πανεπιστημίου της Οξφόρδης του οποίου το όνομα μου το αναφέρει επίσης, ενώ με διαβεβαιώνει ότι το τηλέφωνό μου επιλέχθηκε τυχαία.
Αφού δέχθηκα να της αφιερώσω το επτάλεπτο που μου ζήτησε, με ρωτάει αρχικά για τα στοιχεία της κατοικίας μου και το βαθμό ενασχόλησής μου με την πολιτική, ενώ στη συνέχεια προβαίνει σε μία αυθαίρετα δική της αξιωματική παραδοχή ότι το πρόσφατο μεταναστευτικό κύμα που ταλαιπώρησε τη χώρα μας προσομοιάζει πλήρως με το προσφυγικό κύμα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας που συνέρρευσαν στην Ελλάδα το 1922 και ως εκ τούτου με ρωτάει τι γνώμη έχω εγώ για τους πρόσφυγες που κατέφυγαν κατά χιλιάδες στη χώρα μας.
Διακόπτοντας κάπως απότομα τον συλλογιστικό της οίστρο, της απάντησα ότι δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή της, μιας και δεν συμφωνώ εξ αρχής με την προκείμενη του συλλογισμού της την οποία έθεσε ως αξιωματική της βάση.
Της εξηγώ στη συνέχεια, ότι αφενός, το πρόσφατο μεταναστευτικό κύμα στη χώρα μας αποτελούμενο από Σομαλούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Μαροκινούς, Πακιστανούς και άλλους τινούς, καμία σχέση έχει με το προσφυγικό κύμα των προγόνων μας που συνέρρευσαν στην μητέρα πατρίδα για να γλυτώσουν τους διωγμούς των Μωαμεθανών διωκτών τους, αφετέρου, όταν εκείνη αναφέρεται σε πρόσφυγες αναφέρεται σε όλους τους προαναφερόμενους λαθροεισβολείς, ενώ εγώ όταν αναφέρομαι σε πρόσφυγες αναφέρομαι στο 20% όλων αυτών, σύμφωνα με την παραδοχή του ίδιου του Έλληνα Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, που κάλλιστα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μπορεί να είναι και μικρότερο από το 10% του συνόλου όλων εκείνων που κατέκλεισαν τις ελληνικές ακτές υποδυόμενοι του ναυαγούς πρόσφυγες εμπόλεμων περιοχών.
Υπό την έννοια αυτή, εξήγησα στην ευγενική δεσποινίδα, ότι η συνέχιση του ερωτηματολογίου της δεν έχει πλέον νόημα, μιας και δεν χρησιμοποιούμε τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας.
Χαμογέλασε, μου είπε ότι καταλαβαίνει τι της λέω, με ευχαρίστησε για το χρόνο μου και με χαιρέτησε.
Δεν ξέρω κατά πόσο η εν λόγω έρευνα ήταν όντως υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αλλά αν μη τι άλλο, γεννά αμφιβολίες για τους σκοπούς και τις προθέσεις των επινοητών του ερωτηματολογίου της.

Εύα Χάντα Σε’σένα της έλαχε να πέσει της καημενούλας;😂😂😂

Marmecus Magirus Νομίζω ότι αν εξετάσουμε το θέμα σύμφωνα με τους όρους της κείμενης νομοθεσίας οι πρόσφυγες είναι σε σχεδόν μηδενικό ποσοστό. Γιατί πχ ένας Σύριος που έρχεται από την Τουρκία μπορεί να είναι πρόσφυγας για την Τουρκία, για την Ελλάδα όμως δεν μπορεί να είναι πρόσφυγας αλλά μόνο λαθρομετανάστης.

Βιβλίο: Λαθροεισβολή

Άλμπουμ «Λαθροεισβολή»
https://www.facebook.com/ecofruitarianvaskafataridis/media_set?set=a.10206657391946326.1073741825.1618869695&type=3

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s