Δεν υπήρχε ποτέ, ούτε υπάρχει τώρα στο ΕλλαδοΠαπαδοΜασονοΓιαχβεδιστάν και σε καμία χώρα του κόσμο γενικά ούτε ένας «χριστιανός», ούτε ένας ιουδαίος και ούτε ένας μωαμεθανός!

Του Βασίλη Καφαταρίδη

Επειδή είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και όχι μικρά παιδιά 4-5 χρονών δεν είναι σωστό να μιλάμε για θεούς και δαίμονες, δεν πρέπει να μιλάμε για τους «υιούς» του «θεού» που «γεννήθηκε» από την «μητέρα» «του» που «έγινε» «έγκυος» χωρίς να «κάνει» προηγουμένως σεξ με άνδρες, δεν πρέπει να μιλάμε για χιλιάδες άλλα παραμύθια επιτήδειων κληρικών και Εκκλησίας γενικά  (που είναι πρώτη δύναμη  στην Ελλάδα. είμαστε 3η θεοκρατούμενη χώρα του κόσμου!!!!!!), δεν πρέπει να μιλάνε για την Κοκκινοσκουφίτσα, για τον Κακό Λύκο, για τον Πινόκιο, την Χιονάτη και στους Επτά Νάνους: δεν πρέπει να μιλάμε για «θεούς» που χωρίς να έχουν κάποιο υλικό στα χέρια τους δημιούργησαν μέσα σε έξι μέρες τον κόσμο ολόκληρο, δημιούργησαν τον ουρανό με άστρα, τον ήλιο, τη γη, τον Αδάμ, την Εύα, τα ζώα, τα ψάρια και τα πουλιά, τα δέντρα, τη φύση: δεν πρέπει να μιλάμε  για «Χριστούς» και «Παναγίες» η οποία γεννήθηκε σε πάνω από 500 πόλεις και χωριά στο ΕλλαδοΠαπαδοΜασονοΓιαχβεδιστάν.

Πρώτον: δεν υπάρχει,  ούτε υπήρχε ποτέ πουθενά στον κόσμο, και στην «Ελλάδα» επίσης (σωστό Ελλαδιστάν, ή Παπαδιστάν, ή Αγία Σιών, ή Εβραϊστάν, ή Παυλινιαστάν, ΄ή Γιαχβεδιστάν, ή ΕλλαδοΠαπαδοΜασονοΓιαχβεδιστάν, ή Ισραήλ Νο 3) άτομο που ήταν, ή είναι ιουδαιοεβραιοπαυλοσαουλοφλάβιοβαλέριοκωνσταντινοπαπαδιστής!!! ούτε ένας!!!

Για να είσαι πραγματικά ιουδαιοεβραιοπαυλοσαουλοφλάβιοβαλέριοκωνσταντινοπαπαδιστής πρέπει να μελετήσεις προσεκτικά όλη τη Παλαιά και Καινή Διαθήκη επί 4-5 χρόνια, σελίδα σελίδα, λέξη προς λέξη από την αρχή, μέχρι το τέλος -όπως έκανα εγώ πριν 25-30 χρόνια με το στυλό στο χέρι και ό,τι μου άρεσε εκεί, έγραφα σε ένα τετράδιο-, πρέπει να διαβάσεις όλα αυτά που έλεγαν όλοι οι «άγιοι» που έγιναν «άγιοι» με κλήρο (μερικοί από αυτούς ήταν και παιδοκτόνοι και συζυγοκτόνοι) και μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο σε όλα αυτά που λένε οι γραφές και «άγιοι» τους.

Αν θα μελετήσει κάποιος όλα αυτά που λένε οι γραφές και «άγιοι», θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα γραμμένα στη Βίβλο που το ένα αναιρεί το άλλο, θα διαπιστώσει ότι πρέπει να μισούμε τις γυναίκες, θα διαπιστώσει ότι γυναίκες δεν πρέπει να φοράνε ποτέ παντελόνια, θα διαπιστώσει ότι γυναίκες είναι βρώμικες, θα διαπιστώσει ότι δεν πρέπει να κάνουν άνδρες σεξ με τις γυναίκες και αν κάνει κάποιος σεξ με τις γυναίκες, πρέπει να κάνει μόνο για την τεκνοποίηση και όχι για την ευχαρίστηση, ότι στο παράδεισο θα πάνε μόνο αυτοί που δεν μολύνθηκαν ποτέ με τις γυναίκες (!!!!!!!???????).

Στην αρχή της Βίβλου ο χορτοφάγος «θεός» των Αιγυπτίων (Όσιρης) (μελέτη: Βασίλης Καφαταρίδης) προστάζει «Να. Σας έδωσα κάθε είδους χορτάρι, που κάνει σπόρους, και κάθε είδους δέντρο, που κάνει καρπούς. Όλα αυτά θα είναι η τροφή Σας. Σε όλα τα ζώα της γης και τα πουλιά του ουρανού και τα ερπετά και σ’ όλα τα πλάσματα της γης έδωσα χλωρό χορτάρι για να τρέφονται μ’ αυτό» (Βίβλος, Κεφάλαιο 1, στοίχ. 29 και 30) Ποιος / ποια ακολουθεί αυτές τις εντολές?

Στα επόμενα κεφάλαια δίνονται 10 εντολές.  οι 2 εντολές προστάζουν -«Ου Φονεύσεις» και «Ου Κλέψεις».

Ποιος / ποια από τους πιστούς ακολουθεί αυτές τις εντολές;

Κανένας / καμία.

Όλοι στυγνοί δολοφόνοι όλων των ζώων και των ψαριών είναι!!! Όλοι στυγνοί δολοφόνοι όλου ζωικού βασιλείου είναι!!! Όλοι κλέβουν γάλα από τις αγελάδες που κάνουν γάλα για τα παιδάκια τους!!! Όλοι κλέβουν το γάλα από τις προβατίνες και κατσίκια που κάνουν γάλα για τα παιδιά τους!!! Όλοι κλέβουν αυγά από τις κότες!!!! Όλοι κλέβουν το μέλι από τις μέλισσες!!!! (Σύμφωνα με τους μελετητές τη Βίβλο έγραψαν περίπου 2000 άνθρωποι και θεοί τους άλλαζαν με την πάροδο του χρόνου. Στην αρχή οι συγγραφείς της Βίβλου μιλάνε για χορτοφάγο θεό (που ήταν ο θεός των Αιγυπτίων Όσιρης), μετά μιλάνε για πολλούς θεούς που είχαν διαφορετικά ονόματα, ακόμα και για γυναίκες θεές, όπως ήταν στην αρχαία Ελλάδα). (το αντίθετο από αυτά που έλεγε ο πρώτος θεός των Αιγυπτίων Όσιρης (βλέπε πάνω) λέει ο επόμενος θεός Γιαχβέ: βλέπε άρθρο «ΙουδαιοΧριστιανισμός: Το Καταπληκτικό «Ελληνικό» Πάσχα» εδώ: 

https://humanisticecology.wordpress.com/2016/02/23/ιουδαιοχριστιανισμοσ-το-καταπληκτι/

Δεύτερον: αν λέει κάποιος ότι είναι χριστιανός (σωστό ιουδαιοεβραιοπαυλοσαουλοφλάβιοβαλέριοκωνσταντινοπαπαδιστής), τότε αυτός που λέει αυτό δεν έχει δικαίωμα να λέει ότι είναι και Έλληνας. Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα Έλληνας και ιουδαιοεβραιοπαυλοσαουλοφλάβιοβαλέριοκωνσταντινοπαπαδιστής. Ή Έλληνας, ή ιουδαιοεβραιοπαυλοσαουλοφλάβιοβαλέριοκωνσταντινοπαπαδιστής.

Τρίτον:
Ποιος/ πια ακολουθεί αυτές τις εντολές?
κανένας / καμία
ΟΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ

http://nottochurch.blogspot.gr/2017/11/blog-post.html

 

Βασίλης Καφαταρίδης

 

Αν ο θεός εισάκουε τις προσευχές των ανθρώπων, σύντομα θα χάνονταν όλοι οι άνθρωποι, γιατί όταν προσεύχονται ζητούν διαρκώς ο ένας για τον άλλων πολλά και άσχημα.
Επίκουρος

Ασεβής δεν είναι αυτός που αναιρεί τους Θεούς των πολλών, αλλά αυτός που τις δοξασίες των πολλών προσάπτει στους Θεούς.
Επίκουρος, επιστολή προς Μενοικέα

Για σκεφτείτε το ποντίκη, είναι τόσο έξυπνο που δεν επμπιστεύεται ποτέ στη ζωή του να μπαίνει σε μια τρύπα μόνο.
Πλαύτος (254-184 π.ν.χ.)

Δεν το ξέρεις; όπως λένε και οι Γάλλοι, υπάρχουν τρία φύλα – οι άνδρες, οι γυναίκες και οι κληρικοί.
Σιντεύ Σμιθ

Είναι εύκολο – τρομερά εύκολο – να κλονήσεις την πίστη ενός ανθρώπου. Το να εκμεταλλεύεσαι αυτή την αδυναμία για να σπάσεις το πνεύμα ενός ανθρώπου, είναι έργο του διαβόλου.
Μπέρναρντ Σω (1856 – 1950)

Είναι ολέθριο, όπως είναι και δείγμα δειλίας, να κλήνουμε τα μάτια μας στα γεγονότα, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι της αρεσκείας μας.
Τζων Τάυνταλ
Έλλην είναι αυτός που έχει το όμαιμων, το ομόγλωσσων, το ομόθρησκων, το ομότροπων με τους προγόνους μας.
Ηρόδοτος

Ευγενείς και κήρυκες, με την άδειά σας ενθάδε κείται αυτός που κάποτε υπήρξε ο Μάθιου Πράιορ, ο γιός του Αδάμ και της Εύας. Μπορεί ο Στιούαρτ ή Νασσώ να ισχυριστούν κάτι περισσότερο;
Μάθιου Πράιορ (1664 – 1721)

Η ιδιότης του Πάπα δεν είναι παρά το Φάντασμα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που στεφανωμένο, κάθεται πάνω σ’ έναν τάφο.
Τόμας Χόμπς

Θέλει ο θεός να αποτρέψει το κακό και δεν μπορεί; Τότε δεν είναι παντοδύναμος. Μπορεί, αλλά δεν το επιθυμεί; Τότε είναι κακός. Είναι και ικανός και το επιθυμεί; Τότε από πού προέρχεται το κακό; Μήπως είναι και ανίκανος και δεν το θέλει; Τότε γιατί τον αποκαλούμε θεό;
Επίκουρος

Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο.
Ηράκλειτος

Σέλευκος: Όσοι είναι χριστιανοί και παριστάνουν τους Έλληνες, σας εξαπατούν.
Φρίντριχ Νίτσε (1844 – 1900):

Καταδικάζω τον Χριστιανισμό.
1. Απαγγέλλω κατά της χριστιανικής Εκκλησίας την εσχάτη όλων των κατηγοριών. Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη διαφθορά … Μετέβαλε κάθε αξία σε απαξία, κάθε αλήθεια σε ψέμα, καθετί έντιμο σε αχρειότητα. Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη κατάρα και διαστροφή, το μεγαλύτερο εκδικητικό ένστικτο, που προκειμένου να επιβληθεί χρησιμοποίησε κάθε μηχανορραφία και υποχθόνιο μέσο, δεν δίστασε μπροστά σε καμιά μικροπρέπεια. – Τον ονομάζω το ανεξίτηλο στίγμα της ανθρωπότητας.
2. Η χριστιανοσύνη είναι μεγάλη κατάρα, μια απέραντη διαστροφή, ένα μεγάλο ένστικτο εκδίκησης, για το οποίο κανένα μέσον δεν είναι τόσο δηλητηριώδες, τόσο ύπουλο και τόσο φθηνό – η χριστιανοσύνη είναι η ανεξίτηλη κηλίδα της ανθρωπότητας.
3. Τα δυο μεγάλα ευρωπαϊκά ναρκωτικά: το οινόπνευμα κι η χριστιανοσύνη.
4. Το σκότος του Χριστιανισμού, έσβησε το Αρχαίο Ελληνικό Φως.

Οράτιος (65-8 π.ν.χ.)
Όσο για σένα, να ξεφυλλίζεις τις σελίδες των Ελλήνων νύχτα και μέρα.

Τζώρτζ Σανταγιάμα (1862-1952)
1. Ο αθεϊσμός μου σαν του Σπινόζα είναι αληθινή ευσέβεια προς το Σύμπαν και απαρνείται μόνο τους θεούς, που κατασκεύασαν οι άνθρωποι κατ’ εικόνα κι ομοίωση, για να γίνουν υπηρέτες των ανθρώπινων συμφερόντων τους.
2. Η Βίβλος είναι λογοτεχνία, δεν είναι δόγμα.

Μπάιλμπυ Πόρτιους (1731-1808)
Ο ένας φόνος κάνει τον κακοποιό και πολλοί τον ήρωα. Οι πρίγκιπες είχαν το προνόμιο να σκοτώνουν κι οι άλλοι καθαγίαζαν το έγκλημα.

Λέναρντ Ρόμπινς (1877-1947)
Όποιος δεν αφήνει τον λαό να μάθει την αλήθεια στέκεται στο δρόμο του Θεού.

Ντανιέλ Ντεφόε (1661-1731)
Όπου θεός χτίζει ένα σπίτι προσευχής, εκεί κοντά φτιάχνει κι ο Διάβολος ένα παρεκκλήσι. Κι άμα το καλοεξετάσεις, τους περισσότερους πιστούς τους έχει ο δεύτερος.

Πιττακός ο Μυτιληναίος (648- -569 π.ν.χ.)
Μη δίνεις πίστη σε όλο τον κόσμο.

Έμιλυ Ντίκινσον (1830-1886)
Το θεμελιώδες και, όπως πιστεύουν πολλοί, το πιο βασικό μέρος της χριστιανικής θρησκείας είναι το δόγμα περί ανταμοιβής και τιμωρίας στον άλλο κόσμο. Και μια θρησκεία που δεν έχει να πει τίποτα γύρο απ’ αυτό το μεγάλο αίνιγμα, δύσκολα τη νιώθουμε σαν θρησκεία.

Μπέρναρντ Σω
Οι Εβραίοι γενικά σου δίνουν αξία. Σε κάνουν και πληρώνεις, αλλά σου παραδίδουν το εμπόρευμα. Όπως ξέρω, από την πείρα μου, οι άνθρωποι που θέλουν να πάρουν κάτι, χωρίς να δώσουν είναι Χριστιανοί. Είναι εύκολο –τρομερά εύκολο– να κλονίσεις την πίστη ενός ανθρώπου. Το να εκμεταλλεύεσαι αυτή την αδυναμία για να σπάσεις πνεύμα ενός ανθρώπου, είναι έργο διαβόλου.

Τζων Χόυλμς (1879 – 1964)
Αν οι χριστιανοί ήσαν χριστιανοί, δεν θα υπήρχε αντι-Σημιτισμός. Ο Χριστός ήταν εβραίος. Δεν υπάρχει τίποτε που να απεχθάνεται τόσο πολύ ο κοινός χριστιανός, όσο η θύμηση αυτού του ιστορικού γεγονότος. Συμβαίνει, όμως, λίγο πολύ, να είναι αλήθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα στο βιβλίο μου «Ελλάς στον Τάφο του Χριστιανισμού: Χριστιανισμός και Εκκλησία: Όλη η Αλήθεια»  http://ecofruitarian.blogspot.gr/2014/09/blog-post_4.html
στα βιβλία, άρθρα, γνωμικά άλλων συγγραφέων και ιστορικών. σε πολλές ομάδες στο fb, στις βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία, στο google.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s