ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ John Katsoulis «ΠΥΞΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ»

Φωτογραφία του John Katsoulis.

John Katsoulis
8 Απριλίου 2016 ·
ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ
ΠΥΞΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Στο εξώφυλλο του βιβλίου μου τοποθετήθηκε ένας ζωγραφικός Πίνακας του Ιερώνυμου Μπός φτιαγμένος το +1500, δηλαδή στην Αναγέννηση της Ελληνικής Κληρονομιάς.
Ο Μπός ήταν ένα άξιο και ώριμο τέκνο της.

Ο λόγος της επιλογής του Πίνακα του Ιερώνυμου Μπός είναι γιατί απεικονίζει πολύ επιτυχημένα:

α) τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας της ολιγαρχίας που εδώ και 2.000 χρόνια παριστάνει τον ποιμένα και της λευκής φυλής στην Ευρώπη, (ενώ στα άλλα μέρη και φυλές του πλανήτη τον παριστάνει εδώ και τουλάχιστον 6.000 χρόνια) έχοντας κοπαδοποιήσει τους ανθρώπους με μοναδικό ιδιοτελή στόχο την διαιώνιση αυτής της κοπαδοποίησης και την διατήρηση της θέσης της και
β) τα δύο βασικά υποσύνολα των κοπαδοποιημένων, ήτοι αυτών που δεν δέχονται (οι Άνθρωποι) και αυτών (τα Ζωντανά) που ουσιαστικά δέχονται αυτήν την κοπαδοποίηση και συνεργάζονται συνειδητά ή ασυνείδητα με την συμμορία.

Ο κυριότερος εχθρός αυτής της συμμορίας είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Ελληνική Κληρονομιά, η γνώση των οποίων καθιστά αδύνατη την υλοποίηση των φάσεων οπαδοποίησης, κοπαδοποίησης. ορνιθοποίησης και πολτοποίησης στα πλαίσια του Αποβλάκωνε, Εξαθλίωνε, Διαίρει και Βασίλευε, και κατά συνέπεια, αφ’ ενός αποτελεί απειλή και εργαλείο κατεδάφισης του ορνιθοτροφείου που έχουν δημιουργήσει, και αφ’ ετέρου οδηγεί στην αποξήλωση και την διάλυση αυτής της συμμορίας. Αυτός είναι ο λόγος που υποχρέωσε την συμμορία να προβεί στην εκ θεμελίων συστηματική καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού και στην συνεχιζόμενη απαξίωσή του, κατασυκοφάντησή του και απόκρυψή του.

Συνοπτικά, αυτό το βιβλίο έχει σαν στόχο:

(α) να παρουσιάσει την δομή και τα μέλη αυτής της συμμορίας καθώς και τους μηχανισμούς κοπαδοποίησης και λειτουργίας του ορνιθοτροφείου, όπως και τους μηχανισμούς εκμετάλλευσης των μελών του ορνιθοτροφείου από μέρους της συμμορίας, και
(β) τους τρόπους απαλλαγής των μελών του ορνιθοτροφείου από αυτήν την κατάσταση.

Το βιβλίο αυτό, για το υποσύνολο των μελών του ορνιθοτροφείου (τα Ζωντανά) που δεν μπορεί ή δεν θέλει να καταλάβει και να αλλάξει την κατάστασή του, είναι άχρηστο και κατά συνέπεια δεν απευθύνεται σ’ αυτό, ούτε φυσικά στα μέλη της συμμορίας.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στο υποσύνολο των Ανθρώπων του ορνιθοτροφείου που ξέρουν ή υποψιάζονται την κατάστασή τους και θέλουν να απαλλαγούν από αυτήν.
Απευθύνεται στους ανθρώπους που έχουν αντιληφθεί ή υποψιάζονται ότι η ορνιθοποίησή τους υλοποιείται σχεδιασμένα μέσω των θεσμοθετημένων ιδρυμάτων αποβλάκωσης, των μηχανισμών ορνιθοποίησης, του Νομισματικού Συστήματος, του πληθωρισμού, των φόρων, της τοκογλυφίας και της τρομοκρατίας των Μυστικών Υπηρεσιών, όπως επίσης και μέσω της επέμβασης στο DNA και στην ζωή τους μέσω των μεταλλαγμένων τροφίμων, της γενοκτονίας, των χημικών, των φαρμάκων, των ναρκωτικών, των πολέμων κλπ.
Το όλο σύστημα σχεδιασμένα, απαγορεύει την δημιουργία συμβιωτικής κοινωνίας ελεύθερων ανθρώπων και σκοτώνει την δημιουργικότητα, το υγιές σώμα, τον υγιή ψυχισμό και την σωστή φυσιοκρατική αντίληψη και νοημοσύνη, προκειμένου να μετατρέπει τους ανθρώπους σε καραγκιόζηδες, όρνιθες, πρόβατα, ζωντανά, παράσιτα, υπάνθρωπους και κανίβαλους και κυρίως σε δούλους της συμμορίας. Είναι προφανές ότι ένα τέτοιο σύστημα (το Μόρφωμα Αφέντες – Δούλοι) δεν παράγει Πολιτισμό αλλά παράγει τις κουλτούρες των Νταβατζήδων και των Δούλων.
Αυτό το ανθρωποσωματεμπορικο σύστημα είναι αδύνατον να παραξει πολιτισμό.
Αυτού του είδους τα ανθρωποειδή αντιμετωπίζει καθημερινά κάθε άνθρωπος και αυτός είναι ο καθημερινός πόλεμος της εγκληματικής ολιγαρχίας εναντίον των ανθρώπων, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από τους μισθοφόρους και πράκτορές της, καθώς και από το αδρανές ή αδιάφορο υποσύνολο των συμβιβασμένων και αποβλακωμένων που άμεσα ή έμμεσα, ενεργητικά ή παθητικά, υπηρετεί την εγκληματική συμμορία της ολιγαρχίας.

ΑΘΗΝΑ, Ο Ανώνυμος Έλληνας (2007).
‘Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να πεις την πλήρη αλήθεια: ανώνυμα και μεταθανάτια’.
Tomas Sowell

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s