Λαθρομετανάστευση: Ο αφελληνισμός της χώρας είναι ο Κύριος στόχος των…

Στέφανος Ωρολογάς

Ο αφελληνισμός της χώρας είναι ο Κύριος στόχος των… τα υπόλοιπα, (υπερφορολόγηση, οι δηλώσεις Φίλη, ο ΕΝΦΙΑ, οι τραπεζικές απάτες η διαφθορά κ λ π είναι το τυρί για να μας αποπροσανατολίσουν απ τον κυρίως στόχο των)……………………………… Αρχίστε λοιπόν με οδηγό το Άρθρο 120 και την ιερή δήλωση, να απειλείτε εγγράφως και επισήμως τους προδότες Δημάρχους συμβούλους, περιφερειάρχες και λοιπούς παρατρεχάμενους οι οποίοι είναι θετικοί στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών στις κατά τόπους περιοχές σας . ….δείτε, μαζέψτε υπογραφές και καταθέστε τις στην αστυνομία και στο δήμο σας ( πείτε μου για ότι απορία και πληροφορίες χρειάζεστε . …….Άλλαξε πριν λίγο ( τους δίνουμε διορία) διαβάστε και κοινοποιήστε.
.Καθώς επίσης εντέλλεστε από το ίδιο το Σύνταγμα και από τα όσα επιτάσσει το Άρθρο 120 να ξεκινήσετε όλοι οι υπεύθυνοι άμεσα τις διαδικασίες απεγκατάστασης των λαθρομεταναστών και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος -έως 30 ημερών- να εκκενωθούν πλήρως οι περιοχές που ήδη έχει γίνει παράνομη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στις περιοχές των δήμων (………………………………………………..) Διότι, διώκονται ακαριαία όλοι οι υπεύθυνοι από το ίδιο το Σύνταγμα, δηλαδή από όλους τους πολίτες συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών και αστυνομικών οργάνων, οι οποίοι υποχρεούμαστε να αντισταθούμε για την πατρίδα μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μας και να εφαρμόσουμε το Άρθρο 120. Δρώντας άμεσα και με οποιοδήποτε μέσο εναντίον σας, ακόμα και με εκείνο της αυτοδικίας, έως και της εκτέλεσης εάν δεν ξεκινήσετε άμεσα και σε εύλογο χρονικό διάστημα τις διαδικασίες απεγκατάστασης των λαθρομεταναστών απ τις κατά τόπους περιοχές τις οποίες εδρεύετε .
Μετά τιμής.

https://www.facebook.com/notes/στέφανος-ωρολογάς/αναφορά-δήλωση-καταγγελία-εφαρμογή-του-άρθρου-120-κατά-του-λαθρομεταναστευτικού/10154143768218449?hc_location=ufi

 

Βιβλίο «Λαθρομετανάστευση – Ισλάμ: Τα Κρυφά Σχέδια των Ισλαμιστών & της Νέας Τάξης Πραγμάτων»

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s