Ερημίτες, μοναχοί, στηλίτες. Εξ αιτίας τους δεν γεννήθηκαν Δύο δισεκατομμύρια Έλληνες.

Georgios Grigoromihelakis: Ερημίτες, μοναχοί, στηλίτες. Εξ αιτίας τους δεν γεννήθηκαν Δύο δισεκατομμύρια Έλληνες.
Ο μοναχικός βίος έχει κοιτίδα του την έρημο της Αιγύπτου. Από εκεί εισέβαλλε στην Παλαιστίνη, την Συρία, την Αρμενία, την Μικρά Ασία. Τα ορμητήρια αυτά κατά των Ελλήνων, συγκέντρωναν κάθε είδους φυγάδες της κοινωνίας. Τον Μ. Βασίλειον ακολουθούσαν 80.000 μοναχοί. Υπάρχει επίσης και ο τύπος των «ακοιμήτων» (δεν εκοιμώντο) και των στηλιτών που με άλογες ασκήσεις περιέπιπτον σε ψυχική απελπισία. Η επονομαζομένη αυτή «πολιτεία» από τον Ε΄ αιώνα έως και σήμερα στέρησε από τον Ελληνισμό 2.147.483.647 ενεργούς και υγιείς πολίτες. Μάλιστα: Δύο δισεκατομμύρια. Ο αριθμός 2.147.483.647 άν και φαίνεται υπερβολικός, είναι σωστός. Σύντομα θα δημοσιεύσουμε και τον τρόπο υπολογισμού.

12509803_583185031838867_2844786370833500735_n

Ελλας

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ: Η ΑΘΟΡΥΒΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (*)
Εάν υπάρχει κάποια μυστική εντολή που να λέει: «Απαγορεύεται να πολλαπλασιάζεται το σπέρμα των Ελλήνων», τότε αυτή εφαρμόστηκε με τον θεσμό των μοναστηριών. Η απαγόρευση αναπαραγωγής κάθε λαού είναι εξ ορισμού μία πράξη με σκοπό την εξαφάνιση του γένους, δηλαδή γενοκτονία.
Η Βρετανία έγινε αυτοκρατορία γιατί απαγόρευσε τα μοναστήρια στον τόπο της. Ακόμη και στο Θιβέτ, στους μοναχούς επιτρέπεται να νυμφευτούν και να κάνουν παιδιά. Μόνο στην Ελλάδα συνέβη αυτό με την επιβολή του χριστιανισμού, με αποτέλεσμα να μην γεννηθούν εκατομμύρια Έλληνες.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s