Σχόλια-Γνώμες για το τι σημαίνει εθνικιστής

Πριν κάποιο χρόνια διάβασα αυτό εδώ στο διαδίκτυο.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!
Μία λέξη που περιέχει υψηλές έννοιες.Εθνικιστής είναι αυτός που αγωνίζεται για τα εθνικά ιδεώδη,να διατηρεί τη πατρίδα του ισχυρή.Είναι αυτός που αγωνίζεται για να κρατήσει τη φυλή του ζωντανή.Δεν είναι εθνικιστής αυτός που δεν είναι φυλετιστής.Η φυλή είναι η καρδιά του Έθνους.Ο εθνικιστής τιμά και σέβεται όλα τα έθνη,εκτός βέβαια από εκείνα που προσβάλλουν το δικό του.Δεν είναι μισσαλόδοξος,όπως τον παρουσιάζουν οι προδότες.Ένας εθνικιστής πρέπει να διακατέχεται από Ήθος,Τιμή,Αρετή,Τόλμη.Πρέπει να αγωνίζεται για υψηλά ιδανικά όπως για τη Δικαιοσύνη,την Αξιοκρατία.Πρέπει να είναι ο άγρυπνος φρουρός του Έθνους,όπως έλεγε ο εθνάρχης Ιων.Μεταξάς.Πρέπει κάθε φορά να είναι έτοιμος να θυσιαστεί για την Πατρίδα.Ένας εθνικιστής διακρίνεται για την ευγένειά του,και για τους αριστοκρατικούς του τρόπους.Ακόμη ο Εθνικιστής είναι θαυμαστής του ωραίου,για αυτό και φροντίζει για τη φυσική του κατάσταση.Είναι πιστός στα ιδεώδη των προγόνων του που έλεγαν «νους υγιείς εν σώματι υγιή».Ένας εθνικιστής αποστρέφεται κάθετι σάπιο και εκφυλισμένο,διότι απλά σε κάθε βήμα του οδηγός του είναι η Φύσις.

Σχόλιο που έκανα τότε για το τι σημαίνει εθνικιστής: Καλό και σωστό. Εγώ δεν είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους, με τα ζώα έχουμε συγγένεια, αλλά αυτούς που θέλουν να πολεμήσουν το έθνος μου, έχω υποχρέωση να τους πολεμήσω, είμαι υποχρεωμένος να προασπίζω την πατρίδα μου, τους τάφους των προγόνων μου, τον πολιτισμό καλό/κακό που έχουμε. Υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί καλοί και πολιτισμένοι άνθρωποι στον κόσμο που αγαπάνε την Ελλάδα, αγαπάνε τον πολιτισμό και φως των αρχαίων Ελλήνων. Τους θεωρώ Έλληνες 100%. Εδώ στην Ελλάδα λίγοι είναι Έλληνες. 70% των σημερινών κατοίκων στην Ελλάδα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον πολιτισμό και φως των αρχαίων Ελλήνων και προσκυνάνε Ασιάτη θεό του Ισραήλ Γιαχβέ.

Βιβλίο Ελλάς στον Τάφο του Χριστιανισμού: Χριστιανισμός και Εκκλησία: Όλη η Αλήθεια

Σχόλιο σημερινό: αν ψάξουμε καλά καλά θα καταλάβουμε ότι όλοι λαοί είναι αδέλφια μεταξύ τους. αν ψάξουμε ακόμα περισσότερο, θα καταλάβουμε ότι προερχόμαστε από τα ζώα, προερχόμαστε από πουλιά, προερχόμαστε από τα θαλάσσια ζώα, δεινόσαυρους, έντομα και πρωτόζωα. κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε για έθνη, αλλά για ομάδες ανθρώπων που έχουν διαφορετική γλώσσα, διαφορετικό χρώμα του δέρματος, διαφορετικό χρώμα των ματιών και των μαλλιών, διαφορετικά έθιμα και παραδόσεις, διαφορετική σε ένα βαθμό ιστορία.

Βασίλης Καφ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s