Εκκλησία και Χριστιανισμός πρέπει να δικαστούν όμορφα , ωραία , νηφάλια ως ΕΦΙΑΛΤΕΣ που εγκληματούν για 1700 χρόνια …εγκληματίες κατά σηρροή !!! Και εκ προμελέτης !!! Καταδίκασαν ένα έθνος στην αφάνεια , ΣΚΛΑΒΙΑ και ΦΤΩΧΙΑ !!!

Συμφωνώ και επαυξάνω.
George A Manikis Θα πρεπει να δικαστούν όμορφα , ωραία , νηφάλια ως ΕΦΙΑΛΤΕΣ ….που εγκληματούν για 1700 χρόνια …εγκληματίες κατα σηροη !!! Και εκ προμελέτης !!! Καταδίκασαν ενα έθνος στην αφάνεια , ΣΚΛΑΒΙΑ , ΦΤΩΧΙΑ , αναφαλβητισμο , αφελή ,ηλιθιο ΠΡΟΒΑΤΟ !
Εγκλημάτησαν φρικτά και με φρικτά βασανηστηρια εξωντοσαν τον λαό μας ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνεχιζουν …με την ίδια μανία να εγκληματούν και να καταχραζονται τον λαό μας !
Παραχαράχτες της ιστορίας ! Σπέρνουν ψευδείς ιστορίες και εκφοβίζουν ηλικιωμένους , εκβιάζουν με ψευδείς υποσχέσεις για μετα θάνατον ευτυχισμένη αιωνιότητα ! Χωρίς να χρειάζεται ποτέ να’αποδειξουν τίποτα !
Εντροπιαζουν τον υπερήφανο λαό μας διεθνώς !
ΚΑΤΕΧΟΥΝ γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ που απόκτησαν με πλαστογραφεια ……άκρως προσβλητικά παρουσιάζουν …όποτε χρειαστεί ..χρυσόβουλα των Βυζαντινών δικτατόρων ..!! Και Σουλτάνων !!!
Κατόπιν αποφάςης του λαϊκού δικαστηρίου …ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΣΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΜΕ ΣΑΠΟΙΟΚΑΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΗ ΠΟΥ ΥΠΟΥΛΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ !!!

Φωτογραφία του Vasilis Theodoropoulos.
Vasilis Theodoropoulos

«………Δεν υπάρχει καμμία αντίρρηση, στο ότι το μικρότερον ευλογείται από το μεγαλύτερον……..» ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ( ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 7 , 7 )

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ» ΤΗΝ «ΒΙΒΛΟ» ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ; Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ; ΤΟ ΔΟΓΜΑ.!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ..ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…….ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ

Facebook

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s