Ζητάμε να γίνει άμεσα διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας!!!! Διαχωρισμός Κράτους – Κ.Ι.Σ.!!!

Ζητάμε να γίνει άμεσα διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας!!!! Ζητάμε να γίνει άμεσα διαχωρισμός Κράτους – Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου!!! Να φορολογηθεί άμεσα η Εκκλησία της Ελλάδας και το Κ.Ι.Σ.!!! Να φύγουν όλοι βολεμένοι ρασοφόροι μέγα σκοταδιστές, μέγα εβραιολάτρες, μέγα ανθέλληνες στο Ισραήλ!!! Εκεί είναι η πατρίδα τους!!! Να πάνε όλα τα μέλη, πρόεδροι και γενικοί γραμματείς του Κ.Ι.Σ. στο Ισραήλ να κάνουν εκεί κουμάντο στους ντόπιους Εβραίους!!! (όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους, με τα ζώα έχουμε συγγένεια, με τα ψάρια έχουμε συγγένεια, με τα φυτά έχουμε συγγένεια, προερχόμαστε από τα ζώα, από τα ψάρια και φυτά, αλλά…) Το Κ.Ι.Σ. και Εκκλησία της Ελλάδας, είναι κράτη, εν κράτει στην Ελλάδα. Το Κ.Ι.Σ. και Εκκλησία της Ελλάδας κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα και όχι πολιτικοί.


Ευτυχία Αειπαρθένα
Αφού 1150 χρόνια μίκραιναν με το ταπεινωτικό δόγμα τους, την αυτοκρατορία που τους εξέθρεψε και την πρόδωσαν στους Τούρκους με τους οποίους συνεργάστηκαν άλλα 400-500 χρόνια και μάζευαν κι άλλα χρυσάφια στα υπόγεια των μοναστηριών που τους άφηναν να χτίζουν, σε αποθήκες καλυμμένες πίσω από ράφια με πόρτες με «άγιες» νεκροκεφαλές, μετά το 1821 βρήκαν νέους συνεταίρους στις Ελλαδικές τράπεζες των Ρότσιλντ κι έχουν κάνει συνολικά εδώ και 2.000 χρόνια αμύθητες περιουσίες που κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τις δαιδαλώδεις χρηματιστηριακές παγκόσμιες πολυεθνικές εταιρίες τους!
Έτσι στην Ελλάδα ενώ είναι αφορολόγητοι (μαζί με τους συνεταίρους τους στο κις) μισθοδοτούνται, περιθάλπονται και συνταξιοδοτούνται απ’ τους δύσμοιρους ραγιάδες φορολογούμενους ενώ ψάχνουν τρόπο να νομιμοποιήσουν όλες τις εκτάσεις που είχαν με Τούρκικα φιρμάνια και χρυσόβουλα κι ενώ αρκετές τις έχουν ήδη πουλήσει και να «αξιοποιήσουν» τις αμφιλεγόμενες που είναι πολύ περισσότερες, χωρίς ούτε την έγκριση του Ελλαδικού κράτους που τους έχει αφήσει πλέον ασύδοτους, να κάνουν ότι γουστάρουν!
 

Στην Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στην ρωσική ομόδοξη Εκκλησία προτίθεται να αναθέσει την διαχείριση και αξιοποιηση της περιουσίας της η Ελληνική
Εκκλησία βάσει των όσων είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Tribune κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Μόσχα
 ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος . Ιδού το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:
«Η Ελληνική Εκκλησία βρίσκεται σήμερα σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά
έχει σημαντικές δυνατότητες καθώς διαθέτει περιουσιακά στοιχεία, τόσο
εκτάσεις γης όσο και αστικά ακίνητα. Αναζητούμε ανθρώπους, οι οποίοι θα
αναλάβουν την αξιοποίηση και την αναβάθμιση αυτής της περιουσίας.
Χρειαζόμαστε όμως ανθρώπους, για τους οποίους θα έχουμε την εγγύηση ότι
μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε. Εμείς δεν είμαστε ειδικοί σ’ αυτόν τον
τομέα και για μας θα ήταν εγγύηση, εάν οι άνθρωποι αυτοί προέρχονταν εκ
μέρους του Πατριαρχείου Μόσχας. Είναι αυτονόητο, ότι και στην
αρμοδιότητα του Πατριάρχη Κυρίλλου δεν ανήκει τέτοιου είδους συνεργασία,
αλλά μας είναι πολύ σημαντική ακόμα και η γνώμη του για τα πρόσωπα και
τις δυνατότητες που υπάρχουν εδώ.
 
Δηλαδή δεν μιλά απλώς για εξεύρεση Ρώσων επενδυτών για την αξιοποίηση της περιουσίας της Εκκλησίας της Ελλάδας, αλλά πρακτικά για διαχείριση αυτής της περουσίας. Τα παραπάνω συζητήθηκαν και κατά τις συνομιλίες που είχε στη Ρωσία με τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, όσο και με τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν:
– Ποια είναι η εντύπωσή σας από τις συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Αγιότατο Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο;
«Η συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν ήταν πολύ σημαντική για μας. Διαπίστωσα ότι πρόκειται για σοβαρό ηγέτη, που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε αρκετή ώρα μαζί του και να συζητήσουμε διάφορα θέματα. Μιλήσαμε και για την Ορθοδοξία και για τα προβλήματα που έχουν σχέση με τη γενικότερη πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Τονίσαμε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα συνεργασίας. Παρακάλεσα τον Βλαντίμιρ Πούτιν να εξευρεθούν, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που υπάρχουν, τρόποι για ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των της Ελλάδας και της Ρωσίας. Η χώρα μας έχει μεγάλη ανάγκη γι’ αυτό».
– Ποιοι τομείς συνεργασίας με τη Ρωσία έχουν προτεραιότητα για την Ελληνική Εκκλησία; Σε ποιον απ’ αυτούς σημειώθηκε η μεγαλύτερη πρόοδος στη διάρκεια της επίσκεψης;

«Σε όλες τις εποχές υπήρχε ανάγκη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Στην εποχή μας όμως, η ανάγκη αυτή είναι ακόμα πιο επιτακτική. Αυτό αφορά ιδιαίτερα την επικοινωνία μεταξύ Ορθοδόξων λαών. Συζητήσαμε πολλά θέματα με τον Πατριάρχη Κύριλλο και οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα, ότι η επικοινωνία μας πρέπει να είναι τακτικότερη και οι προσπάθειές μας κοινές, ώστε να ενισχυθεί η Ορθοδοξία. Στην πρώτη βάση θέσαμε φυσικά την πνευματική επικοινωνία και τις προσωπικές σχέσεις, αλλά παράλληλα δεν αποκλείσαμε και τις οικονομικές πτυχές. Μιλήσαμε με τον Πατριάρχη για εξεύρεση τρόπων οικονόμο-τεχνικής αναβάθμισης της περιουσίας της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Τέτοιου είδους ανάπτυξη θα βοηθούσε την Εκκλησία της Ελλάδος σαν θεσμό και θα προσέφερε βοήθεια στη γενικότερη καταπολέμηση της κρίσης στην Ελλάδα».

– Εξηγήστε, σας παρακαλώ, Μακαριότατε, για ποια συνεργασία πρόκειται;

«Η Ελληνική Εκκλησία βρίσκεται σήμερα σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά έχει σημαντικές δυνατότητες καθώς διαθέτει περιουσιακά στοιχεία, τόσο εκτάσεις γης όσο και αστικά ακίνητα. Αναζητούμε ανθρώπους, οι οποίοι θα αναλάβουν την αξιοποίηση και την αναβάθμιση αυτής της περιουσίας. Χρειαζόμαστε όμως ανθρώπους, για τους οποίους θα έχουμε την εγγύηση ότι μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε. Εμείς δεν είμαστε ειδικοί σ’ αυτόν τον τομέα και για μας θα ήταν εγγύηση, εάν οι άνθρωποι αυτοί προέρχονταν εκ μέρους του Πατριαρχείου Μόσχας. Είναι αυτονόητο, ότι και στην αρμοδιότητα του Πατριάρχη Κυρίλλου δεν ανήκει τέτοιου είδους συνεργασία, αλλά μας είναι πολύ σημαντική ακόμα και η γνώμη του για τα πρόσωπα και τις δυνατότητες που υπάρχουν εδώ».

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχετικά με θέμα

Βιβλίο Ελλάς στον Τάφο του Χριστιανισμού: Χριστιανισμός και Εκκλησία: Όλη η Αλήθεια

ΟΙ ΦΟΝΙΚΟΙ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΙ: Ιουδαϊσμός – Χριστιανισμός – Μωαμεθανισμός

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s