Με νόμο του κράτους κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!

Σχόλιο: Οι μεγαλύτεροι αντισημίτες του κόσμου είναι οι Σιωνιστές ιουδαίοι.

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν

στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!

Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!

Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο. Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα «κράτος εν κράτη» από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό  το «κράτος» δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο…!

Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία;

Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων;

Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;.

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο), και να είστε βέβαιοι πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας μας, θα λυθούν ως δια μαγείας. (Μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο!).

Συντάχθηκε από τον Καλόπουλος

ΠΗΓΗ : zougla.gr

Advertisements

2 thoughts on “Με νόμο του κράτους κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!

 1. Σχόλιο που έκανα για τους Εβραίους Σιωνιστές και νέους άκρως φασιστικούς ποινικούς κώδικες που ψηφίστηκαν πρόσφατα στο κοινοβούλιο πριν μερικούς μήνες.

  Υ.Γ.: Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε για Εβραίους, Έλληνες, Ρώσους κλπ, αλλά για λαούς των κρατών. Όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους.

  Στην Ελλάδα το σύστημα, οι βολεμένοι ρασοφόροι και πολιτικοί οι οποίοι είναι εργάτες και συνεργοί του Διεθνή Σιωνισμού, το ΚΙΣ πρόσφατα έβγαλαν 2 καινούργιους νόμους με τους οποίους όποιος θα κάνει κριτική στο πολίτευμα και στο περιούσιο λαό θα πάει φυλακή!!!!!!! Όποιος αρνείται να αποδεχτεί τη λέξη ολοκαύτωμα για τους Εβραίους, θα πάει φυλακή!!!!!! (Απορρίπτω τη λέξη ολοκαύτωμα, ειδικά για τον «περιούσιο λαό». Ας κρατήσουν οι Εβραίοι αυτή τη λέξη στα λεξικά τους εκεί στο Ισραήλ.) Γενοκτονία περίπου 19 εκατομμυρίων αρχαίων Ελλήνων από τους χριστιανούς επί χίλια χρόνια υπήρχε. Γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και των Ασσυρίων στη Τουρκία υπήρχαν. Θύματα 2 Παγκοσμίων Πολέμων υπήρχαν. Ας κρατήσουν τη λέξη «ολοκαύτωμα» οι Εβραίοι στο λεξικό τους στο Ισραήλ. Στο νέο φασιστικό ποινικό κώδικα των βολεμένων εξουσιαστών που ψηφίστηκε πρόσφατα μεταξύ άλλων γράφει: «Ποινές ισοβίων για προσβολή του πολιτεύματος και ως 10 χρόνια για όποιον προκαλεί με εικόνες, ή μέσω διαδικτύου τη διάπραξη της πράξης». Όποιος λέει ότι δεν έχουμε Δημοκρατία (Δήμος-Κράτος), αλλά χούντα από τότε που δημιουργήθηκε το σύγχρονο ελληνικό κράτος, Όποιος λέει ότι αυτοί που μας κυβερνάνε είναι κλέφτες, βολεμένοι που εκτελούν εντολές των μεγάλων συμφερόντων, θα πάει στη φυλακή!!!!!!! Μεγάλο μπράβο τους!!!!!!!! Όποιος/α πει ότι δεν υπήρχε το ολοκαύτωμα των Εβραίων θα πάει φυλακή!!!!!!! Μεγάλο μπράβο τους!!!!!!! Όποιος πει ότι η θρησκεία «μας» δεν είναι ελληνική, αλλά εβραϊκή θα πάει στη φυλακή!!!!!!!! Μεγάλο μπράβο τους!!!!!!!! Όποιος λέει ότι η Εκκλησία έχει τεράστια περιουσία τη στιγμή που ο λαός πεινάει θα πάει φυλακή!!!!! Μεγάλο μπράβο τους!!!!!! Όποιος πει ότι η Εκκλησία έχει μεγαλύτερη δύναμη από τους πολιτικούς και είναι κράτος εν κράτει, θα πάει στη φυλακή!!!!!! Μεγάλο μπράβο τους!!!!!! Επιτρέπετε να κάνουμε κριτική σε όλα τα έθνη του κόσμου, αλλά απαγορεύεται να κάνουμε κριτική στους Εβραίους εξουσιαστές που κυβερνάνε όλο τον κόσμο!!!!!!! Χίλια μπράβο τους!!!!!! Απαγορεύουν να μιλάνε ελεύθερα πολίτες τις χώρας!!!Απαγορεύουν να κάνει κάποιος κριτική στην Εκκλησία και στον Χριστιανισμό για να ζουν καλά οι βολεμένοι ρασοφόροι, για να ζουν καλά οι μέγα προδότες, οι μέγα εβραιολάτρες και μέγα Σιωνιστές ρασοφόροι, για να ζουν καλά οι μέγα ανθέλληνες και μέγα σκοταδιστές, οι πολιτικοί -εργάτες και συνεργοί του Διεθνή Σιωνισμού- και ο λαός να πεινάει!!!!! Από δω και πέρα θα βάζουν στις φυλακές πολίτες που έχουν διαφορετική άποψη!!!!! Από δω και πέρα θα βάζουν στη φυλακή όλους που κάνουν αντίσταση στο σύστημα!!!!!! Φοβούνται τον λαό!!!!! Φοβούνται να χάσουν τις καρέκλες τους!!!!!! Φοβούνται να χάσουν τις περιουσίες τους και την τεμπέλικη ζωή που κάνουν!!!!!! Επιστρέφουμε στον μεσαίωνα!!!!!! Με τέτοιους νόμους που βγάζουν το μόνο που θα καταφέρνουν είναι να τους μισούν όλοι και να διαλυθεί η Ελλάδα. Αυτό θέλουν!!!

  Μου αρέσει!

 2. Σχόλιο για Εβραίους και θύματα των 2 .Π.Π. με προσθήκες που έγραψα τον Νοέμβριο του 2009.

  Υ.Γ.:Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε για Εβραίους, Έλληνες, Ρώσους κλπ, αλλά για λαούς των κρατών. Όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους.

  Υπήρχαν διωγμοί εναντίων των Εβραίων από διάφορες εξουσίες. Το «ολοκαύτωμα» και γενοκτονία των εβραίων δεν υπήρχε ποτέ. Απορρίπτω τη λέξη ολοκαύτωμα, ειδικά για το «περιούσιο λαό». Υπήρχαν γενοκτονίες των λαών, υπήρχαν θύματα των φτωχών Εβραίων, των τσιγγάνων, των ομοφυλόφιλων, των Σλάβων (17 εκατομμύρια θύματα του Ναζισμού). Υπήρχαν γενοκτονίες των Ποντίων, των Αρμενίων και Ασσυρίων. Γιατί οι Εβραίοι, ο Διεθνής Σιωνισμός δεν μιλάει για γενοκτονίες των άλλων λαών; Το Ολοκαύτωμα υπήρξε για πολλούς λαούς σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας.

  Δεν έβγαλα εγώ το συμπέρασμα ότι ο πραγματικός αριθμός των Εβραίων θυμάτων του ναζισμού δεν ήταν 4 εκατομμύρια. Το διάβασα παλιά ψάχνοντας στο google για το Άουσβιτς, Νταχάου και Μπούχενβαλντ. Γράφουν ότι οι Εβραίοι επίτηδες έβαλαν μεγαλύτερο αριθμό των θυμάτων από τους ναζί, απ’ ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Η Γερμανία για χρόνια πληρώνει στην Πολωνία αποζημίωση για 4.000.000 θύματα Εβραιών. Η Πολωνία παραδέχτηκε τώρα ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι 1.000.000 και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο πραγματικός αριθμός μάλλον είναι 400 – 500 χιλιάδες. Και εγώ ξέρω ότι στην Πολωνία, όπως και στην Ρωσία και άλλες χώρες όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν Εβραίοι, αλλά Χαζάροι ιουδαίοι.

  Μετά από μερικά χρόνια που πέρασαν από τότε που έγραψα αυτό το σχόλιο σκέφτομαι ότι μάλλον είπα λάθος. Μπορεί οι Χαζάροι ιουδαίοι στο θρήσκευμα κυβερνάνε την ανθρωπότητα, και όχι οι Εβραίοι. Όπως λένε και άλλοι στο Ισραήλ δύσκολα να βρεις γνήσιους Εβραίους. Περισσότερα για τους Εβραίους στο βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη «Εβραίοι – Όλοι οι αλήθεια».

  Άρθρα για το νέο φασιστικό ποινικό κώδικα στο διαδίκτυο:
  Δεν θα περάσει ο φασισμός!

  Ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει ισόβια κάθειρξη σε όποιον προσβάλει το «πολίτευμα» και δεκαετή φυλάκιση σε όποιον με τα λεγόμενά του προξενεί «αναταραχές» με αναρτήσεις στο internet. Αν ερμηνεύσουμε σε απλά Ελληνικά τις νέες διατάξεις, το «πολίτευμα» προσβάλλεται όταν η ελεύθερη γνώμη του Έλληνα πολίτη στηλιτεύει την φασιστική νοοτροπία της εκάστοτε κυβέρνησης και την ανθελληνική της πολιτική. Επίσης «αναταραχές» προξενεί αυτός που γραπτώς ή προφορικώς παρακινεί τους ανθρώπους στο να σκεφτούν και να ασκήσουν κριτική. Αλήθεια που πήγαν οι αγώνες για την ελευθερία του λόγου;
  Ένας ποινικός κώδικας και μια νομοθεσία που στο σύνολό της προσβάλλει καίρια την ελευθερία του ατόμου, φανερώνει το πόσο φασιστικό και απολυταρχικό είναι το «δημοκρατικό» καθεστώς το οποίο κυβερνάει τη χώρα αλλά κυρίως το πόσο φοβάται την ελεύθερη και αδέσμευτη σκέψη. Ένα πολίτευμα του οποίου το απαύγασμα της παρακμής ήταν η χτεσινή ορκωμοσία της βουλευτού των μόλις 293 ψήφων (!!!), η οποία δεν είχε καταλάβει που βρισκόταν αν κρίνει κανείς από την ενδυματολογική (;) επιλογή της. 293 ψήφοι είναι αρκετές για να εκλεγεί κάποια στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ 35.000 ψήφοι δεν είναι αρκετές για να έχουν εκπροσώπηση στην Βουλή των Ελλήνων. Περισσότερα: http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-12-18-45-488/2010-02-10-12-18-45/1210-den-tha-perasei-o-fasismos

  Η «Φασιστική» χροιά του «αντιρατσιστικού» και του «νέου ποινικού κωδικός»

  Κατά το νέον αντιρατσιστικού νομοσχέδιου» η άρνησης του εβραϊκού ολοκαυτώματος θεωρείται ποινικό αδίκημα!!!!!!
  Η αναζήτησης και η αποκάλυψις της Ιστορικής Αληθείας και η κατά το δυνατόν αποτύπωσης των αληθινών γεγονότων είναι αποτέλεσμα κοπιώδους ερευνάς, ανιχνεύσεως πηγών και λογικών διεργασιών.

  Ερώτημα 1ον: Από Πότε, Πώς, Ποιός και Γιατί παρακάμπτει και αγνοεί όλα τα ανωτέρω και επιβάλλει την Ιστορία σαν προϊόν «ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ» ;;;
  Ερώτημα 2ον: Από Πότε, Πώς, Ποιός και Γιατί επιβάλλει ότι η διαφορετικότητα στην Άποψη και την Γνώμη συνιστά «ΠΟΙΝΙΚΟΝ ΑΔΙΚΗΜΑ»;;;
  Ερώτημα 3ον: Από Πότε, Πώς, Ποιός και Γιατί επιβάλλει ένα συγκεκριμένο «ολοκαύτωμα» να τυγχάνει ευνοϊκής αποδοχής και μεταχειρίσεως από άλλα;;;
  Σημείωσης: Η λέξις «ολοκαύτωμα» προέρχεται από την λέξιν «ολόκαυστον» που σημαίνει «πλήρως καμμένη προσφορά θυσίας» σε θεόν. Σε απλούστερη διατύπωση:
  «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» είναι ΚΑΤΙ που προσφέρει ΚΑΠΟΙΟΣ στον θεό του. Όχι γενικώς και αορίστως σε κάποιον θεό, στον οποίον ενδεχομένως δεν πιστεύει, αλλά σε ποιον;;; Στον δικό του θεό προφανώς…
  Ερώτημα 4ον: Μήπως πρέπει να αναθεωρηθεί ο όρος «ολοκαύτωμα» ως ΑΔΟΚΙΜΟΣ ή μήπως πρέπει να γίνει αποδεκτόν ότι πρόκειται περί ΘΥΣΙΑΣ από κάποιους ομοθρήσκους και όχι θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας;;;
  Δείτε επίσης: «Εκτρωματικό στη σύλληψή του το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο»
  http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/09/blog-post_7788.html

  Το ότι έχει εξοβελιστεί το Άριστον των Πολιτευμάτων κατά Αριστοτέλην, η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ο οποίος θεωρεί ακόμη και αυτήν την Δημοκρατίαν κατά παρέκβασιν αυτής, μπορεί να θεωρηθεί προσβολή;;;
  Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_ccboard&view=postlist&forum=14&topic=821&Itemid=368&lang=el#ixzz3GCrZ95uL

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s