Πούτιν, προδοτική, ανθελληνική Εκκλησία και 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος: Συρία και ανθρώπινο λάθος

Σχόλιο: Όπως ξέρουμε η προδοτική, ανθελληνική, απάνθρωπη και σκοταδιστική εκκλησία «μας», όπως σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, όπως σχεδόν  όλες οι χώρες του κόσμου ελέγχεται και κατευθύνεται από την Ουάσιγκτον , ελέγχεται και κατευθύνεται από τους τραπεζίτες, άρχη-ραβίνους, Πάπες, Πατριάρχες, από θρησκευτικούς ηγέτες του Ισλάμ, το Τουρκικό λόμπι των ΗΠΑ, από σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνάνε εδώ και πάνω από 100 χρόνια όλη την ανθρωπότητα.

Η σχέση του Πούτιν με προδότες ρασοφόρους που έκαναν τόσο και τόσο μεγάλο κακό στους Έλληνες είναι γνωστές. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Πούτιν, με την βοήθεια των ρασοφόρων να προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο και Γενοκτονικό Πόλεμο.Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Πούτιν, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Πούτιν μετά, αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι τώρα εκτελούσε εντολές γνωστών τοκογλύφων, χωρίς να ξέρει, εκτελούσε εντολές που του έδιναν οι ηγούμενοι και μοναχοί του «Αγίου» Όρους, εκτελούσε εντολές που του έδιναν οι Πατριάρχες της Κωνσταντινούπολης και της Μόσχας, οι οποίοι είναι πιόνια των ραβίνων, οι οποίοι είναι πιόνια του θρησκευτικού και πολιτικού Ισλάμ και του Διεθνής Σιωνισμού.

Ποιοι ανέβασαν στη εξουσία τον Στάλιν, τον Λένιν, τον Χίτλερ, τον Πούτιν και 90% περίπου όλων των αρχηγών του κόσμου? Οι μασόνοι, οι ραβίνοι. Ποιοι έκαναν Οκτωβριανή Επανάσταση στη Ρωσία? Οι μασόνοι και ραβίνοι. Ποιοι προκάλεσαν τον Α και τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο? Οι μασόνοι και ραβίνοι.

Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί λαοί, αλλά καλοί και κακοί άνθρωποι. Υπάρχουν καλοί και κακοί Εβραίοι, καλοί και κακοί Έλληνες, καλοί και κακοί Ρώσοι, Πακιστανοί, Γερμανοί, Τούρκοι…

Όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Με τα ζώα έχουμε συγγένεια. Με τα ψάρια έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τα ζώα και τα ψάρια. Με τα φυτά έχουμε συγγένεια. Με τη γη και ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τα φυτά -δένδρα, θάμνους, χόρτα. Προερχόμαστε από τη γη και τον ουρανό.

Δεν ξέρω, αν ο Πούτιν είναι σιωνιστής, ή όχι. Μπορεί ο Πούτιν να είναι καλός άνθρωπος, μπορεί, χωρίς να ξέρει, να είναι κακός άνθρωπος. Δεν ξέρω. Έτσι όπως βλέπω, με την θρησκεία της «αγάπης» που έχουμε, ο Πούτιν, με την βοήθεια των παπάδων και των ραβίνων, με συχνές επαφές του με μοναχούς και ηγούμενους του «Άγιον» Όρους που παίρνουν εντολές από τους ραβίνους θα προκαλέσει τον 3ο Γενοκτονικό Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Το κακό μπορεί να αρχίσει στην Συρία από ανθρώπινο λάθος»

Γράφει ο Αρχιπλοίαρχος (ε.α.) Δημήτριος Ν. Τσαϊλάς ΠΝΕνώ ο κόσμος βρίσκεται σε ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι και παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, η μορφή που λαμβάνει η φαινομενικά προγραμματισμένη από τους ισχυρούς του πλανήτη ανάπτυξη των στόλων τους στην Ανατολική Μεσόγειο με τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας δεν έχει προηγούμενο στην πρόσφατη ιστορία.

Από τη μελέτη της ιστορίας διδασκόμαστε ότι οι διάφοροι πόλεμοι συχνά προκαλούνται απροσδόκητα, είτε ως αποτέλεσμα λανθασμένων χειρισμών των πολιτικών δυνάμεων, είτε ακόμη κάποιου ανθρώπινου λάθους στο πεδίο της συγκέντρωσης των δυνάμεων. Το τελευταίο είναι και το πιθανότερο καθώς οι διοικητές των δυνάμεων κινούνται μέσα στην ομίχλη των τριβών που δημιουργούνται από αστάθμητους παράγοντες και των διφορούμενων εντολών από τους ανωτέρους τους. Παράδειγμα ιστορικό είναι η έναρξη της ναυμαχίας της Ναυπάκτου όπου οι στόλοι της Ρωσίας, της Βρετανίας και της Γαλλίας, από ανθρώπινο σφάλμα, καταναυμάχησαν τον συνασπισμένο στόλο των Οθωμανών και Αιγυπτίων.
Βέβαια, οι μεγάλοι στρατιωτικοί οργανισμοί και επιχειρησιακοί σχηματισμοί των Ενόπλων Δυνάμεων κατέχουν σε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ετοιμότητας, επιχειρησιακό και τακτικό σχεδιασμό, από την περίοδο της ειρήνης που επιβλέπεται συνεχώς από την κεντρική στρατιωτική ιεραρχία ώστε να εκμηδενιστεί η περίπτωση του λάθους.
Με διαδικασίες που επαναλαμβάνονται κατά τις ασκήσεις, η Διοίκηση και ο Έλεγχος είναι ενέργειες που τουλάχιστον θεωρητικά θα λέγαμε, συντονισμένες, αλλά στην πράξη έχει αποδειχθεί συχνά ότιυπόκεινται σε ανθρώπινα σφάλματα και τριβές. Επίσης οι υπηρεσίες πληροφοριών και αντιπληροφοριών λόγω χαρακτήρα της αποστολής τους συχνά λειτουργούν ανεξάρτητα και αποκομμένα διότι λογοδοτούν συνήθως αρμοδίως σε διαφορετικό χειριστή.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την επιχειρησιακή σχεδίαση έχουν πλήρη επίγνωση των κινδύνων της κλιμάκωσης μιας οποιασδήποτε κρίσης. Η Συρία αφενός διαθέτει και αφετέρου έχει την πολιτική βούληση για να χρησιμοποίησεισημαντικές δυνατότητες αεράμυνας καθώς και επίγειες δυνάμεις. Το έχει αποδείξει μάλιστα τόσο με την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του τουρκικού αεροσκάφους που τελικά το κατέρριψε, όσο και με τη συνέχιση του αιματηρού εμφυλίου.
Οποιαδήποτε μορφή στρατιωτικής επέμβασης εναντίον της Συρίας δεν θα αποσταθεροποιήσει μοναχά ολόκληρη την δεικνυόμενη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά δυνητικά μπορεί να οδηγήσει σε κλιμάκωση στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, που εκτείνεται από την Ανατολική Μεσόγειο προς το Αφγανιστάν-Πακιστάν και στα σύνορα με το Τατζικιστάν και την Κίνα.
Γι’ αυτό το λόγο εκτιμάμε ότι η επιχειρησιακή σχεδίαση για τη συγκεκριμένη κρίση περιλαμβάνειπερίπλοκα σενάρια και παιχνίδια πολέμου από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές που αναμιγνύονται, συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών επιλογών που σχετίζονται με προηγμένα οπλικά συστήματα. Η κλιμάκωση πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτού του στρατιωτικού σχεδιασμού. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με πολύπλοκες πολιτικές και λήψη στρατηγικών αποφάσεων που περιπλέκονται ακόμη περισσότερο λόγω της αλληλεπίδρασης των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, των δυνάμεων που εμπλέκονται.

Υπάρχουν αρκετές φωνές στο δυτικό κόσμο που έχουν ζητήσει, κυρίως από την αμερικανική κεντρική διοίκηση, μια πιο ενεργό στρατιωτική συμμετοχή στη Συρία, συμπεριλαμβανομένων και της επιβολής στρατιωτικών μέτρων και κυρώσεων. Αυτές οι διάφορες προτάσεις σκοπό έχουν να περιορίσουν την ελευθερία δράσεως της συριακής πολεμικής αεροπορίας με τη δημιουργία ασφαλών εναερίων ζωνών.
Τουλάχιστον μέχρι τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2012, η κυβέρνηση Ομπάμα θα αποφύγει κάθε πιθανότητα στρατιωτικής δράσης στη Συρία. Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία όπως καταγράφεται στα σημερινά επίπεδα δεν φαίνεται να εμφανίζεται ως υψηλού κινδύνου για τα κρίσιμα συμφέροντα των ΗΠΑ.
Ως ένα εχθρικό κράτος για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η αποδυνάμωση της Συρίας με τον εμφύλιο πόλεμο αποτελεί σαφή επιδίωξη για τα αμερικανικά συμφέροντα. Από την άλλη πλευρά, ως σύμμαχος του Ιράν, η αποδυνάμωση της Συρίας σημαίνει αυτόματα και υπονόμευση του ιρανικού άξονα με τη Συρία, το οποίο αποτελεί επίσης μια θετική εξέλιξη για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Συρία είναι επίσης ένας στενός σύμμαχος της Ρωσίας και της Κίνας, που είναι οι κύριοι ανταγωνιστές των ΗΠΑ στη διεθνή αρένα. Η σημερινή πραγματικότητα στη Συρία είναι ενοχλητική, καθώς και ανησυχητική, τόσο για τη Ρωσία όσο και την ΚίναΑπό τη σκοπιά όμως της Αμερικής, αυτή δεν είναι καθόλου μια ανεπιθύμητη κατάσταση.
Οι εχθροί της Συρίας στην περιοχή, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Τουρκία, και η Ιορδανία, είναι σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών και μοιράζονται ουσιαστικά κοινά συμφέροντα εφόσον η Συρία αποδυναμωθεί. Αυτά τα κράτη βλέπουν τη Συρία ως εχθρική που θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντά τους. Ο εμφύλιος πόλεμος έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στην οικονομία και τις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας. Για τους γείτονες της, λοιπόν, αυτό είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη, δεδομένου μάλιστα ότι στη σημερινή πραγματικότητα, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος εξάπλωσης του εμφυλίου πολέμου και στις γειτονικές χώρες. Έτσι, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν βλέπουν την ανάγκη να αυξήσουν τη συμμετοχή τους στη συριακή κρίση αυτή τη στιγμή.
Οι προσεχείς εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι επίσης ένα σημαντικό εμπόδιο για τον Πρόεδρο Ομπάμα. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη παραδοχή, ο Ομπάμα εμφανίζεται σήμερα να οδηγείται από την πολιτική των μηδενικών τριβών, τουλάχιστον έως τις εκλογές. Η διαμορφούμενη κατάσταση στη Συρία επί του παρόντος εκτιμάται διαχειρίσιμη, η απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ και η πρόθεση να αποσυρθούν επίσης από το Αφγανιστάν, εξυπηρετεί τους σκοπούς και βελτιώνει τις πιθανότητες του Ομπάμα να κερδίσει μια δεύτερη θητεία. Οποιαδήποτε στρατιωτική συμμετοχή, έστω και κατ’ ελάχιστο, είναι ικανή να σύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια αιματηρή μάχη τα αποτελέσματα της οποίας είναι αδύνατο να προβλεφθούν, και αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις για την οικονομία της Αμερικής και τα αποτελέσματα εκλογών.

Τέλος, η παγκόσμια κοινότητα γνωρίζει πολύ καλά ότι ο αιματοβαμμένος εμφύλιος πόλεμος που μαίνεται στη Συρία είναι μια αδιέξοδη αντιπαράθεση. Και οι δύο πλευρές λειτουργούν με βιαιότητα. Οι δυνάμεις των ανταρτών είναι διασπασμένες και είναι δύσκολος ο έλεγχος τους. Οι υποστηρικτές των ανταρτών ανησυχούν δικαιολογημένα για τις σφαγές που διαπράττουν οι αντάρτες κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ακόμη και στην περίπτωση που οι αντάρτες κερδίσουν, θα επιδιώξουν να πάρουν εκδίκηση από τους Αλεβίτες.Και εδώ κανένας δεν θα είναι σε θέση να αποφύγει τις ευθύνες του.
Όλες αυτές οι εκτιμήσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι αποτρέπουν την εντατικοποίηση της συμμετοχής του οποιουδήποτε στη Συρία αυτή τη στιγμή. Όμως η ανάφλεξη μπορεί να επιτευχθεί ανά πάσα στιγμή από ένα ανθρώπινο λάθος.

Πηγή: anti-ntp.net
Περισσότερα 

Ιουδαιοχριστιανισμός
http://apollonios.pblogs.gr/tags/ebraiochristianismos-gr.html

Παυλιανισμός: Η Παγκόσμια Θρησκεία που ιδρύθηκε πριν δύο χιλιάδες χρόνια;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

http://kelsoskataxp.blogspot.gr/

Η ΔΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

http://filostratos.pblogs.gr/2012/07/h-dia-egkhmatwn-epibolh-toy-ioydaioebraiohristianismoy.html

Καταστροφές Ελληνικών Ιερών – Μέρος 1ο

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ 1940:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

https://humanisticecology.wordpress.com/2012/06/22/η-μεγαλη-προδοσια-τησ-ορθοδοξιασ-το-1940φ/

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΟΡΚΟΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!!Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ!!

http://apollonios.pblogs.gr/2012/08/spanio-eggrafo-o-orkos-ypotaghs-twn-hristianwn-patriarhwn-stoys-.htmlhttp://apollonios.pblogs.gr/2012/08/spanio-eggrafo-o-orkos-ypotaghs-twn-hristianwn-patriarhwn-stoys-.html

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΑΜΟΣ = ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

http://humanisticecology.blogspot.com/2012/04/blog-post_19.html

ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΠΑΣΧΑ.
http://humanisticecology.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
http://filostratos.pblogs.gr/2012/08/katastrofes-arhaiwn-nawn-kai-poies-ekklhsies-htistikan-panw-toys.html

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ:Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ! Η ΑΘΕΪΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ – Άθεος ή αθεϊστής; Περί αθεΐας, αθεϊσμού και παράλογων ορισμών ο λόγος

http://humanisticecology.blogspot.com/2012/03/blog-post_30.html

Χωρίς Θεό – Η θρησκευτική πίστη δεν αποτελεί προϋπόθεση για την υγιή ευημερία των κοινωνιών

ΑΘΕΪΑ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ελληνισμός

Αριστοτέλης

Οι προσκυνήσεις και οι αλλοιώσεις της ορθίας στάσης είναι το κύριο χαρακτηριστικό των βαρβάρων.

Φρ. Νίτσε: Καταδικάζω τον Χριστιανισμό

Απαγγέλλω κατά της χριστιανικής Εκκλησίας την εσχάτη όλων των κατηγοριών. Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη διαφθορά … Μετέβαλε κάθε αξία σε απαξία, κάθε αλήθεια σε ψέμα, καθετί έντιμο σε αχρειότητα. Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη κατάρα και διαστροφή, το μεγαλύτερο εκδικητικό ένστικτο, που προκειμένου να επιβληθεί χρησιμοποίησε κάθε μηχανορραφία και υποχθόνιο μέσο, δεν δίστασε μπροστά σε καμιά μικροπρέπεια. – Τον ονομάζω το ανεξίτηλο στίγμα της ανθρωπότητας….

Το σκότος του Χριστιανισμού, έσβησε το Αρχαίο Ελληνικό Φως

Ο Χρυσόστομος απαγόρευσε τα ελληνικά ονόματα

«Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγονών να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων, (της Παλαιάς Διαθήκης).»

Ι. Χρυσόστομος, Περί Κενοδοξίας και πώς δει τους Γονείς Ανατρέφειν τα Τέκνα (690) 641.65.κ.α.

Εκκλησία και ζόμπι

Αυτοί που πάνε στην εκκλησία, γίνονται ζόμπι και θέλουν να πεθάνουν γρήγορα, για να πάνε στο βασίλειο του ουρανού

Ισραήλ και Ιουδαιοχριστιανισμός.

Ισραήλ η αληθινή πατρίδα των χριστιανών

Σύμφωνα με τις Χριστιανικές Γραφές, ο Δαβίδ υπήρξε προφητικός τύπος του Χριστού. Μάλιστα, ο Ιησούς γεννήθηκε από τη βασιλική γραμμή του Δαβίδ ως ο προειπωμένος Μεσσίας. Γι’ αυτό και ο Ιησούς Χριστός καλείται και «Γιος του Δαβίδ». Ο άγγελος Γαβριήλ είπε στην παρθένα Μαρία σχετικά με το ένδοξο παιδί που κυοφορούσε: «Αυτός θα είναι μεγάλος, και Γιος του Υψίστου θα ονομαστεί. Και θα του δώσει ο Κύριος ο Θεός το θρόνο του Δαβίδ του προπάτορά του». Ο απόστολος Παύλος αναφέρει ότι ο Ιησούς Χριστός «παίρνοντας ανθρώπινη φύση, ήρθε στον κόσμο από το γένος του Δαβίδ», ενώ περιγράφεται από τον Ιωάννη να λέει ο ίδιος ο ενδοξασμένος Ιησούς: «Εγώ είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ, το αστέρι το λαμπρό, το πρωινό».

Από Βικιπαιδεία

ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΗΡΌΔΟΤΟΣ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s