Κρεοφαγία, πυρκαϊές και έλλειψη ζώων στα δάση

Για τις πυρκαγιές ένα μπορώ να πω. Ηθικοί αυτουργοί των πυρκαγιών είναι ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ που εδώ και χιλιάδες χρόνια βασανίζει και δολοφονεί ανυπεράσπιστα και άβλαβα ζώα και πουλιά για το κρέας τους, είναι ΟΛΟΙ που τρώνε κρέατα/πτώματα, αυγά και γαλακτοκομικά των ανυπεράσπιστων και άβλαβων πλασμάτων που δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος, είναι ο συνεχιζόμενος για χιλιάδες χρόνια φασισμός των ανθρώπων προς όλα τα ζώα, ψάρια και πουλιά του κόσμου.

Για το κρέας των δολοφονημένων ζώων και πουλιών δεν άφησαν ψυχή στο δάσος. Όλα τα ζώα που θα μπορούσαν να φάνε χόρτα σκότωσαν. Δεν άφησαν κανένα. Τα υπόλοιπα έβαλαν στις φάρμες.Η έλλειψη ζώων στα δάση που θα μπορούσαν να φάνε χόρτα οδηγεί στις πυρκαγιές.

Αν είχαμε όλα τα ζώα ελεύθερα, αν απαγορευόταν η κρεοφαγία και κατανάλωση ζωικών τροφών, τα ζώα στα δάση θα τρώγανε χόρτα και τότε και να ήθελε κάποιος να βάλει φωτιά στο δάσος, δεν θα μπορούσε.

Το σύστημα που κυβερνάει τον κόσμο, τα μεγάλα συμφέροντα των βιομηχανιών των φαρμάκων και των τροφίμων, τα μεγάλα συμφέροντα εταιριών που παράγουν χημικά προϊόντα προωθούν την κατανάλωση προϊόντων ζωικής προέλευσης, η οποία προκαλεί αρρώστιες, φτώχεια, ερήμωση του περιβάλλοντος, εξαφάνιση χιλιάδων ειδών ζώων και φυτών, προκαλεί μόλυνση του περιβάλλοντος, πολέμους και καταστροφές.Έτσι όπως πάμε στο μέλλον ο άνθρωπος θα περάσει στον κανιβαλισμό (βλέπε «Ταξίδι στο τέλος του κόσμου-Νησί του Πάσχα» – http://humanisticecology.blogspot.com/2009/01/blog-post_3506.html«

48 λόγοι για να γίνεις ολικά χορτοφάγος vegan από σήμερα» – http://humanisticecology.blogspot.com/2008/03/48.html)

Β.Κ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s