Προσοχή. Σημαντικό: Διεθνής Σιωνισμός, Τουρκία, Αλβανία και συγκεντρώσεις »Αγανακτισμένων» – Πολλές οι συμπτώσεις των οργανωτών «Αγακακτισμένων»

Από την ιστοσελίδα ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 

Βλέπε και σχόλιο κάτω.

Εδώ στο ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ παρακολουθούμε τόσες μέρες όλα αυτά τα γεγονότα με της πολύ μεγάλες διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και όπως έχετε δεί δεν εχουμε εκφέρει άποψη.

Απο την 1η μέρα στηρίζουμε όλο αυτό άσχετα αν έχουμε κάποιους ενδιασμούς.
Μετά απο μια σειρά γεγονότων επαληθεύτηκαν κάποια πράγματα και θέτουμε τα εξής ερωτήματα:….
1ον Η CIA το Σάββατο 21/5/2011 έβγαλε έκθεση που έλεγε οτι προβλέπονται διαδηλώσεις εξεγέρσεις και αναταραχές στην Ελλάδα. Που το ήξερε η CIA οτι οργανώνεται κίνημα Αγανακτισμένων;
2ον Τρίτη βράδυ 24/5/2011 φτιαχνονται με ταχύτητα αστραπής Ομάδες στο Facebook «Αγανακτισμένων» πολιτών με κάλεσμα για διαμαρτυρία σε όλες τις κεντρικές πλατείες των πόλεων της Ελλάδας. Πως συννενοηθηκαν λοιπον όλοι αυτοί;
2-3 Πατριωτικά Blog δεν μπορουμε να συνεννοηθούμε  σε 2 απλά πράγματα. Τόσοι άνθρωποι πότε συνεννοήθηκαν;
3ον Τετάρτη πρωί 25/5/2011 Υπάρχουν ήδη ιστοσελίδες των αγανακτισμένων στο Internet. Πότε πρόλαβαν; (μια διεύθυνση πχ giannis.com για να μπορει να την χρησιμοποιησει καποιος χρειάζονται απο την ωρα αγοράς περίπου 4 ώρες μέχρι να την χρησιμοποιησει. Ένας χώρος φιλοξενίας ιστοσελίδας για να συνδεθεί με το όνομα θέλει περίπου 12-24 ώρες, ωστε να ενεργοποιηθει η σύνδεση. )
4ον Τετάρτη πρωί 25/5/2011 ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ , ΔΟΛ, ΜΠΟΜΠΟΛΆ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΛΑΤΣΗ κλπ μίλαγαν για το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ στο facebook και καλούσαν τον κόσμο να συμμετάσχει σε μια «ειρηνική διαδήλωση».Τι συμφέρον έχουν τωρα; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙNDYMEDIA ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!
Τόσο καιρό δλδ οι διαδηλώσεις δεν ήταν ειρηνικές; Ο κόσμος κατέβαινε στους δρόμους με διαθέση να τα σπάσουν όλα; Τι συμφέρον έχουν τωρα;
5ον Πως γίνεται στο Σύνταγμα να οργανώθηκε ιατρείο μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες;
6ον Πως γινεται την Τετάρτη 25/5/2011 να υπάρχουν πανό προσαρμοσμένα στη συγκεκριμενη διαδήλωση μεγέθους 4-5 μέτρων να ειναι έτοιμα τυπωμένα σε λιγότερο απο 24 ώρες;
7ον Γιατί τα κανάλια χρησιμοποίησαν τον κόσμο (περίπου 200χιλιαδες) την Κυριακή 29/5/2011 ώστε να πουνε οτι ο κόσμος στις διαδηλώσεις ζητούν συναίνεση;
8ον Γιατί οι «Αγανακτισμένοι» έχουν τόσο μεγάλη αλληλεγγύη για τους λαθρομετανάστες, σε σημείο να παίξουν ξύλο με κόσμο;
9ον Γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ στηρίζουν αυτές τις διαδηλώσεις και δεν στήριζαν τις άλλες διαδηλώσεις όπως η κάρτα του πολίτη που είχε 60χιλιάδες κόσμο στο σύνταγμα ή στις γενικές απεργίες που απεργούσε όλη η ΕΣΗΕΑ;
10ον ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ; ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
11ον Τι σχέση έχουν οι «Αγανακτισμένοι» με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ;

12ον Γιατί ο Παπανδρέου πήρε θέση για τους αγανακτισμένους και είπε:                                                              «Σήμερα οι διαδηλωτές σε Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο απευθύνονται σε εθνικά ζητήματα διακυβέρνησης που είναι πιο αδύναμα από παλιά, και που πέρα από τις ενδογενείς ατέλειές τους, αιχμαλωτίζονται από τις παγκόσμιες εξουσίες και τις αλλαγές ενός παγκόσμιου συστήματος», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.:

Τόσο καιρό ο κόσμος που εβγαινε στο δρόμο δεν υπήρχε δεν τον έβλεπε

13ον Γιατί κοπέλα «εκπρόσωπος» των αγανακτισμένων είπε οτι:«Εμείς δεν διαδηλώνουμε μόνο για τους πολίτες της ελλάδας, αλλα για τους πολίτες του κόσμου! »

Φυσικά όλα αυτά στις πλάτες του απλού κόσμου στην στην κυριολεξία ειναι αγανακτισμένος με τα μέτρα που του πέρνουν και βγαίνει αυθόρμητα να διαδηλώσει στο δρόμο.Εμείς είπαμε κάντε οτι καταλαβαίνετε. Προτιμάμε να πεθάνουμε στο δρόμο παρά στον καναπέ. Ότι και να κανουμε έχουν και σχέδιο α και β και γ. Το θέμα ειναι να καταλάβουμε τα σχέδια τους και να τους βρουμε απροετοίμαστους.

Οι απαντήσεις ειναι πολύ εύκολες.
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

anti-ntp.blogspot.com
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_8740.htm

Σχόλιο που έκανα …Και εγώ λέω σε όλους όλες αυτές τις μέρες ότι δεν ξέρω ποιοι μπορούν να μπουν στις συγκεντρώσεις – είμαι π.χ. τραπεζίτης που έχει κάποια συμφέροντα σε μια περιοχή του κόσμου και βάζω δικά μου άτομα να ξεσηκώσουν τον κόσμο στην περιοχή, να προκαλέσουν βία, ταραχές που θα οδηγήσουν στο πόλεμο και διάλυση του κράτος. Πολλά σχέδια για την περιοχή μας έχει ο Διεθνής Σιωνισμός, η Τουρκία, η Αλβανία.
Έχουμε τους χειρότερους γείτονες στον κόσμο.
Οι σιωνιστές ραβίνοι και τραπεζίτες  θέλουν να δημιουργήσουν στη Βόρεια Ελλάδα και Σκόπια δεύτερο Ισραήλ με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Η Τουρκία θέλει να γίνει η υπερδύναμη της περιοχής, οι περισσότεροι πολιτικοί στην Αλβανία και Ουτσεκάδες είναι φαντάροι των τραπεζιτών και των ραβίνων και θέλουν τη Μεγάλη Αλβανία.
Θέλει προσοχή, προσοχή και πάλι προσοχή από όλους μας πριν κάνουμε κάτι. Να μην πέσουμε στις παγίδες που σίγουρα μας στήνει ο Διεθνής Σιωνισμός ο οποίος μέσα σε 100 χρόνια δολοφόνησε πάνω από 180 εκατομμύρια ανθρώπους, προκάλεσαν τόσους και τόσους πολέμους, άλλαξαν τα πάντα στο κόσμο που ζούμε.
Εξαιτίας τους δεν έχουμε παιδεία, εξαιτίας τους δεν έχουμε υγεία, δύναμη και ενέργεια να κάνουμε αντίσταση, δεν έχουμε γνήσια δημοκρατία, δεν έχουμε ειρήνη, μόνο πολέμους, πολέμους, πολέμους και καταστροφές έχουμε.
Τι να πω. Να κάνουμε τη δουλειά μας, να κάνουμε υπομονή υπομονή και πάλι υπομονή και μόλις αλλάξει κάτι στο παγκόσμιο σκηνικό, μόλις πάνε φυλακή οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, οι τραπεζίτες, να αναλάβουμε δράση και μεις. Τώρα υπομονή, προσοχή, δουλεία μέρα και νύχτα για το καλό των ανθρώπων μας.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s