Τα «καλά» της «Δικτατορίας του Προλεταριάτου και του Λαού». ΕΣΣΔ: Τα βασανιστήρια του εβραιοκομμουνισμού στη Ρωσία. 1918-1923.


Σας παραθέτουμε αποσπάσματα από το βιβλίο του Σ.Π.Μελγουνόβ, του μεγαλύτερου Ρώσου ιστορικού της «επανάστασης» και του ρώσικου εμφυλίου πολέμου, που φέρει τον τίτλο «Η κόκκινη τρομοκρατία στην Ρωσία. 1918-1923».
Το βιβλίο, το οποίο είχε εκδοθεί για πρώτη φορά στο Βερολίνο το 1924 (εκδόσεις Vataga), εμπλουτίστηκε με φωτογραφίες από το αρχείο του Ειδικής Επιτροπής για τα εγκλήματα των μπολσεβίκων και επανεκδόθηκε στην Ρωσία πρόσφατα. Η επανέκδοση αυτή έγινε αφορμή για να ξανασυζητηθεί στη Ρώσικη κοινωνία η φύση του βάρβαρου εβραιοκίνητου καθεστώτος που είχε επιβληθεί στον Ρώσικο λαό, με αποτέλεσμα ο κομμουνισμός να καταδικασθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.  
Είναι ένα βιβλίο βασισμένο στα ιστορικά γεγονότα εκείνης της εποχής, παρμένα από τα ίδια τα αρχεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚ (ΚΕΚΚ) και τα έντυπα όργανα του: το Ezenedelnik VCK (εβδομαδιαίο περιοδικό της ΚΕΚΚ) και περιοδικό της «Krasni Terror».
……..Κανένα φυσιολογικό μυαλό δεν μπορεί να φανταστεί τις εικόνες των βασανιστηρίων. Έγδυναν του άνδρες, τους κρεμούσαν από τους δοκούς με δεμένα τα χέρια με τρόπο ώστε τα πόδια να αγγίζουν ελάχιστα το έδαφος και στη συνέχεια αργά και σταθερά τους πυροβολούσαν με τουφέκια ή πιστόλια. Πρώτα στόχευαν στα πόδια, τα οποία τα έκαμναν θρύψαλα. Μετά πυροβολούσαν στα χέρια. Τα θύματα αιμορραγούσαν για πολλή ώρα. Στη συνέχεια, εφόσον είχαν απολαύσει το φρικτό θέαμα, τους πυροβολούσαν σε διάφορα σημεία του σώματος με τρόπο ώστε να μην πεθάνουν ακαριαία. Μόνο όταν διαπίστωναν ότι το θύμα είναι μια αιματηρή μάζα, ακολουθούσε ο πυροβολισμός στο μέτωπο. Πάντοτε πριν τις εκτελέσεις καλούσαν τους ανωτέρους τους, που καθόντουσαν και διασκέδαζαν τις εκτελέσεις, απολαμβάνοντας το κρασί και το καπνιστό με συνοδεία του πιάνου της Balalaika …

…….Πολύ συχνά οι κόκκινοι χρησιμοποιούσαν το μαρτύριο της εκδοράς του δέρματος: για να μαλακώσει το δέρμα των θυμάτων τους βάζανε στο βραστό νερό, κάνανε μια τομή στο λαιμό και γύρω από τους καρπούς, έσυραν το δέρμα με λαβίδα, και στη συνέχεια έριχναν τα θύματα στο κρύο….

…… Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται στην Κεντρική Επιτροπή του Χάρκοβ, με επικεφαλής τον «σύντροφο Edward» και τον «σύντροφο Saenko». Μετά από την εκδίωξη των μπολσεβίκων από το Χάρκοβ η Εθελοντική Φρουρά των Ρώσων ανακάλυψε στα κελάρια της ΚΕ πολλά «γάντια». Δηλ. το δέρμα των χεριών μαζί με τα νύχια. Οι ανασκαφές των λάκκων, στους οποίους έριχναν τα σώματα, αποκάλυψαν ίχνη από κάποια φοβερά πειράματα στα γεννητικά όργανα, η ουσία των οποίων δεν μπορούσε να εξηγηθεί ακόμα και από τους καλύτερους χειρουργούς της πόλης …
…….Από τα πτώματα των πρώην αξιωματικών της Ρωσίας είχαν κοπεί με ένα μαχαίρι (ή καεί;) επωμίδες στους ώμους τους, στο μέτωπό τους – το Σοβιετικό πεντάστερο. Τους κόψανε την μύτη, τα χείλια και τα αυτιά…..
……Στο Χάρκοβ βρέθηκαν πολλές γυναίκες με κομμένα τα στήθη ή θηλές. Εκατοντάδες άνθρωποι πέθαναν από πνιγμό στα υπόγεια στα οποία τους οδήγησαν και έπειτα τους άνοιξαν τις βρύσες…..      
…….. Στην Οδησσό μαινόντουσαν οι εκτελεστές Δέϊτς και Βέϊχμαν (Εβραίοι) με τους προσωπικούς τους υπαλλήλους, μεταξύ των οποίων κινέζοι και ένας μαύρος, του οποίου η «ειδικότητα» ήταν να βγάζει τις αρτηρίες από τα θύματα. Εκεί έγινε γνωστή και η Βέρα Γκραμπενσικόβα (η «περίφημη Ντόρα», Εβραία), η οποία εκτέλεσε προσωπικά 700 ανθρώπους……
……. Στο Ψκόβ όλοι οι αξιωματικοί είχαν παραδοθεί σε κινέζους, οι οποίοι τους πριόνισαν σε κομμάτια…
……Στο Μπλαγκοβέσενσκ όλα τα θύματα του ΤΣΕΚΑ που βρέθηκαν είχαν κάτω από τα νύχια των ποδιών και χεριών βελόνες……
……. Στην Συμφερούπολη ο υπεύθυνος της Κόκκινης Ασφάλειας Άσκιν «έκανε πρόβες» στην ξιφασκία, προσπαθώντας να πετύχει με την μία να κόψει τις μύτες και τα αυτιά των ανθρώπων, τους οποίους έβαζε να στέκονται με σκυμμένα τα κεφάλια μπροστά του…..  
……. Στην Κριμαία οι άνθρωποι της ΤΣΕΚΑ, πριν από την εκτέλεση των αδερφών νοσοκόμων τους βίαζαν. Πολλές αδερφές αυτοκτόνησαν με δηλητήρια στα νοσοκομεία για να αποφύγουν την ατίμωση….

……Στο λιμάνι της Σεβαστούπολης υπήρχαν μέρη στα οποία κανένας δύτης δεν πλησίαζε: δύο από αυτούς, που είχαν καταδυθεί παλαιά είχαν χάσει τα λογικά τους από το θέαμα. Μετά από έντονες προσπάθειες βρέθηκαν εκατοντάδες σκελετοί με δεμένα τα πόδια στα μεγάλα βράχια….

Δείτε φωτογραφίες οι οποίες περιλαμβάνονται το βιβλίο.

«Επειδή έχεις 2 αγελάδες και δεν τις δίνεις στο Κόκκινο Στρατό,  ανήκεις στην μπουρζουαζία».

Τα ακρωτηριασμένα πτώματα των θυμάτων της ΤΣΕΚΑ,  Χερσόν

Πτώματα σε έναν από τους σταθμούς της επαρχίας Χέρσον.
Ακρωτηριασμένα κεφάλια και τα άκρα των θυμάτων


Πτώματα ομήρων, βρέθηκαν στην ΤΣΕΚΑ, η οποία είχε έδρα το σπίτι του ΤουλίποβΔέρμα το οποίο αφαιρέθηκε από τους ζωντανούς ακόμα κρατούμενους με την βοήθεια της μεταλλικής χτένας και ειδικής λαβίδας. Βρέθηκε στο υπόγειο του ΤΣΕΚΑ στο Χάρκοβ.
    
 Δέρμα των άκρων των θυμάτων. Βρέθηκε στο σπίτι του Ραμπινόβιτς (εβραίος), στο οποίο είχε έδρα το ΤΣΕΚΑ του Χερσόν.

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες των κτηνωδιών του Κόκκινου Καθεστώτος πατήστε εδώ :
Фото 17.
Фото 18.
Фото 19.
Фото 20.
Фото 21.
Фото 22.
Фото 23.
Фото 24.
Фото 25.
Фото 26.
Фото 27.
Фото 28.
Фото 29.
Фото 30.
Фото 31.
Фото 32.
Фото 33.
Фото 34.
Фото 35.
Фото 36.
Фото 37.
Фото 38.
Фото 39.
Фото 40.
Фото 41.
Фото 42.
Фото 43.
Фото 44.
Фото 45.
Фото 46.

Και φυσικά για μην αναρωτιέστε γιατί το Κόκκινο Καθεστώς το ονομάζουμε Εβραιοκρατούμενο, μελετήστε έναν ονομαστικό κατάλογο για να δείτε  ποιοι ήταν οι «προλετάριοι» και ποιος ήταν ο «λαός»:  http://antistasi.org/?p=3024

http://antistasi.org/?p=13969

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s