Πρώην επικεφαλής του FBI Ted Gunderson κάνει μια δήλωση σχετικά με τις «εναέριες απορρίψεις θανάτου», αλλιώς γνωστές ως chemtrails – ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Ο πρώην επικεφαλής του FBI, ο Ted Gunderson, κάνει μια δήλωση σχετικά με τις «εναέριες απορρίψεις θανάτου», αλλιώς γνωστές ως chemtrails, στις 12 Γενάρη 2011. Λέει τα εξής:

Οι εναέριες απορρίψεις θανάτου, αλλιώς γνωστές ως χημικές ουρές, πραγματοποιούνται σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, στην Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία και Βόρεια Ευρώπη. Τις έχω δει προσωπικά όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά.

Τα πουλιά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για γενοκτονία. Πρόκειται για δηλητήριο. Πρόκειται για δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Πρέπει να ανατραπεί το στοιχείο στην κοινωνία μας που διαπράττει τέτοια εγκλήματα.

Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους απ’όπου τα αεροπλάνα ρίχνουν απάνω μας αυτές τις ακαθαρσίες. Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι από την Εθνική Φρουρά της Αεροπορίας και έχουν τη βάση τους στο Λίνκολν, Νεμπράσκα. Άλλα αεροπλάνα είναι από το Φορτ Σιλ, Οκλαχόμα. Προσωπικά έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα προσγειωμένα στη Νεμπράσκα – Λίνκολν, Νεμπράσκα – στη βάση της Εθνικής Φρουράς της Αεροπορίας. Δεν έχουν σήμανση. Τεράστια βομβαρδιστικά αεροπλάνα χωρίς σήμανση.

Ποιο είναι το πρόβλημα με το Κογκρέσο; Αυτοί οι ψεκασμοί έχουν επιπτώσεις για τον πληθυσμό: για τους δικούς τους ανθρώπους, τους δικούς τους φίλους, τους δικούς τους συγγενείς, για εκείνους τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι οδηγούν αυτά τα αεροπλάνα και ρίχνουν αυτά τα απόβλητα, αυτό το δηλητήριο, πάνω στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να επέμβει και να σταματήσει τώρα.

Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson. »

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

EΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ:

 

 

 

 

 

Μαζική εξόντωση αδέσποτων ψυχών ΜΕΣΑ στον χώρο του ΟΛΠ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ

 

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – Η διαχρονική δαιμονοποίηση του Ήλιου και της ηλιοθεραπείας από τα κέντρα εξουσίας τού πλανήτη μας

 
 
 
 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s