Πατριώτες διαβάστε!: ΔΝΤ και "Καλλικράτης" το κόλπο των τοκογλύφων για να ανατινάξουν τη χώρα μας!!!

Από Τοξότισσα νέα

Τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά τώρα, λίγες μέρες πριν οι τελευταίοι πουλημένοι γλοιώδεις άμυαλοι που τρέχουν να πείσουν όλους μας να τους δώσουμε την δύναμη μας (ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!!!) για το τελικό ξεκοκκάλισμα της Ελλάδας μέσω της συμμετοχής μας στις ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΕΣ εκλογές που θα διαμελήσουν τη χώρα σε κρατίδια... αξίζει να θυμηθούμε το «έργο» από την αρχή και να ξανασκεφτούμε σοβαρά τι πάει να συμβεί και πως είναι πιο σοφό να δράσουμε για να απαλλαγούμε από τα κάθε λογίς μικρά και μεγάλα αρπακτικά και λαμόγια.
Το κείμενο είναι του Π. Τραϊανού και γράφτηκε το καλοκαίρι του 2010. – ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ! Τυπώστε το και μοιράστε το στις γειτονιές σας! Επιλέξτε τα σημαντικότερα σημεία και κάντε το αφισάκια! Τουλάχιστον να γνωρίσουν όλοι! ακόμοι και αυτοί που ακόμη ανοίγουν τηλεοράσεις…
Έστω και την τελευταία στιγμή οι Έλληνες ΠΡΕΠΕΙ να νοιαστούν για το συλλογικό καλό της χώρας και να γυρίσουν τις πλάτες στους κατά τόπους βολεψάκηδες που οργώνουν τους Δήμους και τις κοινότητες αποσιωπώντας το αίσχος του Καλλικράτη!
Κάποιοι «γνωστοί» ετοιμάζονται να φύγουν από τη χώρα μετά τις δήθεν Δημοτικές εκλογές με τις τσέπες γεμάτες από τις προδοτικές υπηρεσίες τους…

Μωρέ θα σηκωθεί επιτέλους ο Έλληνας να σώσει το σπίτι του που καίγεται?!!!!
2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της Οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝΤ. Το τελευταίο κόλπο της συμμορίας των Τσαντ πριν εγκαταλείψουν την χώρα.
«Χρήματα υπάρχουν»… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια. Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι «έβλεπε» αυτά, τα οποία δεν «έβλεπε» κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν; Δεν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Τόσο παθιασμένος ήταν, ώστε να ρισκάρει να καταλάβει την «καρέκλα» της εξουσίας ψευδόμενος και με τον άμεσο κίνδυνο να «καεί» πάνω σ’ αυτήν;
Συνέχεια  

Είδηση-Βόμβα: Εθνικές Εκλογές τη 12η Δεκεμβρίου!!!

Επιστολή-βόμβα στον Παπούλια! Ο Γιώργος τον ενημέρωσε για εθνικές εκλογές την 12η Δεκεμβρίου!

Αναμεταδίδω την είδηση όπως μου εστάλη από το ΙΝΚΑ: 

 

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αποκαλύπτει ότι οι εθνικές εκλογές έχουν κλειδώσει για την 12η Δεκεμβρίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις χαζο-δημοτικές!
Ο Παπανδρέου ενημέρωσε ήδη με επιστολή του τον Κάρολο Παπούλια.
Μην ρωτάτε πως έφτασε αυτή η επιστολή-βόμβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ποιος ήταν δηλαδή ο κομιστής!
Στα μέσα Δεκεμβρίου ο Παπούλιας θα ορκίζει Οικουμενική κυβέρνηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη, κατά πάσα πιθανότητα στο υπ. Εξωτερικών (και Αιγαίου) μια και θα πάνε πακέτο εξαιτίας των τρυπανιών που δεν θ αργήσουν να πιάσουν δουλειά.
Εκτός θα μείνει ο Αντώνης Σαμαράς και η υπάρχουσα ΝΔ.
Τώρα θα πείτε γιατί ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές.
Είναι απλό! Δεν θέλει να κρατήσει μόνος του την ατομική βόμβα της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης της χώρας.
Των νέων μέτρων κι ότι πρόκειται ν ακολουθήσει.
Θα συγκυβερνήσει με την Ντόρα, τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη πολύ πιθανό και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.
O λόγος που στη διακαναλική δεν μίλησε ακόμη πιο ανοιχτά για τις εθνικές εκλογές ήταν για να κρατήσει εν υπνώσει τον Σαμαρά!
Τίνος ήταν η σκηνοθεσία της όλης υπόθεσης δίλημμα-εκλογές;
Θα σας δώσουμε την απάντηση.
Ηταν του Μητσοτάκη, ο οποίος την πάσαρε στον Ψυχάρη κι αυτός με τη σειρά του στον Παπανδρέου.
Ετσι κυβερνιέται η Ελλάδα.
Ωσαν τηλεπαιγνίδι. 

Tα συμπεράσματα… δικά σας…

Να γιατί πέφτει τόση παραπλάνηση με δήθεν «τρομοκράτες» δια «χαζοκουτίου» και πως μέσω ΕΕ μας βάζουν στη ροή για την «ελεγχόμενη χρεωκοπία»…

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψηφίσει οδηγία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευθούν όλα τα συμπληρώματα διατροφής, θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής κοκ. Ήδη από φέτος το καλοκαίρι απαγορεύεται η πώληση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων.

Συνέχεια

Διαβάστε για εκλογές, Δημάρχους

Μακριά από στυμμένες, εχθρικές και αντιδημοκρατικές εκλογές! Γνώσεις και δράση κατά της χούντας του κεφαλαίου!

Σχετικά με τη διατροφή και υγεία

Cayenne η Καυτή Πιπεριά – έχει περισσότερα πλεονεκτήματα υγείας από οποιανδήποτε άλλη τροφή η βότανο στην Γή

cayenne
Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο.
… στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή !
Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει.

..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή ! 

Cayenne (Καγιέν, πιπεριές τσίλι) η Καυτή Πιπεριά.
Το cayenne είναι ένας  από τους ταχύτερους δρώντες βοηθούς για την καρδιά. Διότι τροφοδοτεί την καρδιά άμεσα.
Να πως δουλεύει. Το cayenne διατηρεί τον “ποταμό της ζωής”, επίσης γνωστό σαν κυκλοφορία αίματος. Ένας μπλοκαρισμένος “ποταμός της ζωής” οδηγεί σε μπλοκαρίσματα τα οποία προκαλούν έλλειψη οξυγόνου, πράγμα το οποίο οδηγεί σε οργανική δυσλειτουργία, αρρώστια, και σε σοβαρές καταστάσεις καρδιακή προσβολή. Το πιπέρι cayenne λειτουργεί σαν ξεβουλωτικό που διαπερνά τα μπλοκαρίσματα, δίνοντας οξυγονωμένο αίμα στα άρρωστα όργανα που πεθαίνουν πολύ γρηγορότερα από οποιοδήποτε φάρμακο η βότανο που θα μπορέσει να φτάσει εκεί.
Αλλά αυτά δεν είναι όλα, το cayenne έχει περισσότερα πλεονεκτήματα υγείας από οποιανδήποτε άλλη τροφή η βότανο στην Γή.
Το cayenne λαμβανόμενο εσωτερικά σαν τσάι θα σταματήσει την αιμορραγία – ακόμη και σε μια σοβαρή πληγή η τραύμα από σφαίρα – στις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι να μετρήσετε μέχρι το 10. Το cayenne έχει φυσικό ισχυρό εξισωτικό αποτέλεσμα στην πίεση του αίματος. Όταν ενεργήσει στην κυκλοφορία του αίματος – πράγμα που το κάνει αμέσως – ρυθμίζει την πίεση του αίματος από την κορυφή του κεφαλιού σας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Έτσι μειώνεται η υψηλή πίεση και αρχίζει το πήξιμο αμέσως.

cayenne7973L

Το cayenne είναι ένα δώρο στην ανθρωπότητα.
Πάνω από 3.000 επιστημονικές μελέτες καταχωρημένες στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιατρικής υποστηρίζουν την χρήση του cayenne ότι προλαμβάνει και θεραπεύει πολλές κοινές ασθένειες.
Δεν είναι όλα τα πιπέρια cayenne το ίδιο ! Κάθε μια από τις πολλές ποικιλίες έχει διαφορετική χρήση και επίπεδο θερμότητας. Οι μονάδες θερμότητας η βαθμοί “Scoville” καθορίζονται από την ποσότητα των χημικών στο cayenne και τις ρητίνες του.

Όσο υψηλότερο το επίπεδο τόσο πιο καυτό είναι – και όσο πιο καυτό είναι τόσο πιο δυνατό θεραπευτικό είναι . 

Το Cayenne ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Paprika
Τα πιπέρια cayenne κυμαίνονται από 0 έως 300.000 μονάδες. Η Paprika εχει 0 μονάδες.
Τα πιπέρια Jalapeno έχουν μεταξύ 50.000 και 80.000 μονάδες. Τα πιπέρια Serrano περίπου 100.000 θερμικές μονάδες. Τα African Bird Peppers μέσο όρο 200.000 θερμικές μονάδες και τα Mexican habañeros είναι μεταξύ στις 250.000 και 300.000 θερμικές μονάδες.
Το Ultra-hot cayenne tincture από βιολογικής γεωργίας πιπεριές 300.000 θερμικών μονάδων θα αυξήσει την πίεση σας αμέσως, φέρνοντας νέο οξυγόνο στα ζωτικά όργανα του σώματος σας, και ταυτόχρονα θα μεταφέρει τα τοξικά απόβλητα από τις ίδιες περιοχές κατά την επιστροφή του αίματος !!!

Δράση Εδώ Και Τώρα
Προσωπικά υπάρχει στην καθημερινή διατροφή μου και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα. Είναι πράγματι όπως τα λέει ο καθηγητής. Αν θέλετε να έχετε αποδείξεις απλά δοκιμάστε το, είναι πάμφθηνο αλλά καυτό.
Επιλέξτε βιολογικό Cayenne και αρχίστε να το χρησιμοποιείτε από μικρές δόσεις που σιγά σιγά να αυξάνονται. Σύντομα εδώ η theodosia θα σας έχει απλές συνταγές με cayenne και τρόπους χρήσεις του. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την φαντασία σας. Αρχίστε.!
miastala.com

Επιπτώσεις της Cayenne Pepper Στις Έλκη
Από Baby Boomer Care

Πιπέρι καγιέν είναι μέλος της οικογένειας Capsicum των λαχανικών, που είναι ευρύτερα γνωστή ως πιπεριές τσίλι. Είναι γνωστό βοτανικά ως το Capsicum annuum. Τα οφέλη από πιπέρι καγιέν για την υγεία είναι απίστευτο. Μπορεί να κάνει τα πάντα, από τη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων στο κατάκοιτος να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις καρδιών. Πιπέρι καγιέν έχει βρεθεί επίσης αποτελεσματική στη θεραπεία του έλκους και άλλων γαστρεντερικών ασθενειών
Πεπτικό έλκος οφείλεται κατά κύριο λόγο από ένα βακτήριο. Πάνω από την παραγωγή του οξέος στο στομάχι επιδεινώνουν τα συμπτώματα του πεπτικού έλκους. Πεπτικό έλκος μπορεί να αντιμετωπιστεί με φυτικά φάρμακα όπως κόκκινο πιπέρι. Πιπέρι καγιέν εμποδίζει έλκη, σκοτώνοντας τα βακτήρια και βοηθά επίσης να τονώσει τα επιθηλιακά κύτταρα του στομάχου, να εκκρίνει προστατευτικά buffering χυμούς που εμποδίζουν σχηματισμός ελκών. Προηγούμενα πιπέρι καγιέν θεωρήθηκε ότι αυξάνει το έλκος πόνο και απεφεύχθη γενικά από τους ασθενείς του έλκους. Ωστόσο, οι επιστήμονες σήμερα και μελέτες έχουν δείξει ότι πιπέρι καγιέν είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη θεραπεία του έλκους ασθενείς και είναι πολύ χρήσιμη για τη μείωση των συμπτωμάτων.
Πιπέρι καγιέν έχει βρεθεί επίσης αποτελεσματική στη θεραπεία του έλκους πίεσης και άλλα νοσήματα του γαστρεντερικού συστήματος. Εάν πάσχετε από πεπτικό έλκος δωδεκαδακτύλου ή, στη συνέχεια, λαμβάνοντας πιπέρι καγιέν θα μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης ποτέ πεπτικό έλκος. Πιπέρι καγιέν μπορεί να μειώσει τον πόνο που χρησιμεύει ως τοπικό αναισθητικό για να πληγωσμένη ιστών στο στομάχι και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει τον έλεγχο της αιμορραγίας στο στομάχι. Capsicum, έχει τη δυνατότητα για την ανοικοδόμηση των ιστών στο στομάχι και να φέρει το αίμα στην περιοχή του ιστού με ταχύτερους ρυθμούς, βελτιώνει την αφομοίωση των τροφών που καταναλώνονται με αυτό. Αρκετές κλινικές μελέτες υποστηρίζουν αυτό το γεγονός.
Πιπέρι καγιέν είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμίνης Β6, βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, το μαγγάνιο και φυτικές ίνες.
Advertisements

3 thoughts on “Πατριώτες διαβάστε!: ΔΝΤ και "Καλλικράτης" το κόλπο των τοκογλύφων για να ανατινάξουν τη χώρα μας!!!

 1. Εντυποσιασθηκα απο την αξια που περιγραφετε & αναγνωριζετε,για το πιπερι καγιεν.Συμπτωματικα σημερα εξετασθηκα & διαπιστωθηκε οτι πασχω απο ελκος στομαχου.Θα ηθελα εαν μπορειτε να με βοηθησετε περισσοτερο.
  Ευχαριστω.

  Βασιλειος Σκληβανιωτης.
  6945333004. Πατρα.

  Μου αρέσει!

 2. Αγαπητέ Βασίλη. Θέλεις να μιλήσουμε μέσω e-mail;
  Το e-mail μου είναι vkafatar@yahoo.gr
  Για την αρχή θα πω ότι και εγώ είχα πρόβλημα με το στομάχι, πήρα φάρμακα που μου έγραψε ο γιατρός και έπαθα έλκος του στομάχου και του δωδεδακτύλου. 10 μέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Οι θεραπείες με φάρμακα δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
  Σταμάτησα να τρώω πτώματα, κρέατα, ψάρια, αυγά, γαλακτοκομικά και είχα σημαντική βελτίωση. Η ωμοφαγία με πολλές σαλάτες, ωμό ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού θεράπευσε το έλκος. Έτρωγα και φύτρες από φαγόπυρο με ντομάτες, κρεμμύδι, ελαιόλαδο ωμό ψυχρής εξαγωγής και χυμό λεμονιού. Έτρωγα φύτρες από ρεβίθια χτυπημένα στο μπλέντερ με μπόλικο μαϊντανό, κρεμμύδι ξηρό και φρέσκο, μπόλικο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Μου άρεσε πάρα πολύ να τρώω μεγάλη δυναμωτική σαλάτα με μαρούλι, κρεμμύδι, ελιές, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, μεγάλη σαλάτα δυναμωτική με μαρούλι, μανιτάρια, ελιές, λάδι και λεμόνι, νόστιμες και δυναμωτικές ντοματοαγγουροσαλάτες με κρεμμύδι, πιπεριές, λάδι και λεμόνι, καροτοσαλάτες, παντζαροσαλάτες, λαχανοσαλάτες.
  Βλέπε εδώ «Σαλάτες ως κύριο πιάτο – Δυναμωτικές φρέσκιες σαλάτες»
  http://humanisticecology.blogspot.com/2008/11/blog-post_15.html

  Δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε μια ασθένεια και να τρώμε πτώματα, ζωικές και νεκρές μαγειρεμένες τροφές.
  Συνιστώ σε όλους να «κόψουν» με μία όλες τις ζωικές τροφές και δείτε μετά αποτελέσματα.
  Όποιος έχει πρόβλημα με υγεία και θέλει να πάρει δύναμη, ενέργεια και να έχει ευεξία να κάνει νηστεία/ αυτοθεραπεία, κάθαρση του οργανισμού με νερό, νερό με χυμό λεμονιού, φρέσκους χυμούς από πορτοκάλια, ηλιοθεραπεία.
  Βλέπε εδώ
  «Όλες οι μολυσματικές και μη ασθένειες – Καρκίνος, Aids Τι είναι; Από που προέρχονται;»
  http://humanisticecology.blogspot.com/2009/06/aids.html

  «Αντιοξειδωτικά Κατά Σειρά του Δείκτη ic50» – Πολύ σημαντικό, για να έχουμε πάντα αλκαλικό αίμα και να μην μπορούν να επιζήσουν τα σκουλήκια.
  http://66.249.93.104/search?q=cache:K9dCwBZ0SOIJ:anew.gr/diet/article.p

  «Το Ευαγγέλιο της Ωμοφαγίας
  Το Ευαγγέλιο της υγείας του Ιησού Χριστού – Η θεραπευτική ικανότητα και οι διδασκαλίες του»
  http://humanisticecology.blogspot.com/2008/11/blog-post_24.html

  Το Ευαγγέλιο της Ωμοφαγίας
  Ζωόφιλος, Ωμοφάγος και Χορτοφάγος ήταν ο Ιησούς Χριστός
  http://humanisticecology.blogspot.com/2008/11/blog-post_5767.html

  «Αυτοβιογραφία. Πως έγινα χορτοφάγος (vegetarian) – Γιατί είμαι ολικά χορτοφάγος (vegan)»
  http://humanisticecology.blogspot.com/2009/02/vegetarian-vegan.html

  Σοκαριστικά βίντεο για τα παράσιτα που ζουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό
  Γνώρισέ τα – Παράσιτα – Τα παράσιτα είναι μέσα μας
  http://humanisticecology.blogspot.com/2010/08/video-youtube.html

  Για πολλούς λόγους ηθικής και υγείας είμαι 12 χρόνια ολικά χορτοφάγος vegan, 5 χρόνια ωμοφάγος και 7 μήνες φρουτοφάγος. Προσπαθώ τώρα να μην ανακατεύω τροφές και να τρώω με τη μέθοδο μονοωμοφαγίας ή ωμομονοφαγίας, να μην τρώω σαλάτες. Τώρα θα φάω ντομάτα και μετά αγγούρι ή θα φάω ντομάτες με ελιές που έχουν πέσει από τον δένδρο, αποξηραμένες και ζαρωμένες με φυσικό τρόπο και σχεδόν γλυκές.
  Βασίλης Καφαταρίδης
  vkafatar@yahoo.gr

  Το άρθρο δεν είναι δικό μου.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s