ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

190910-pasok1
Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974. Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα – εκτός και εντός Ελλάδος – είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την «νέα τάξη πραγμάτων». Η ιστορία τώρα, δεν καταγράφεται αμέσως με την πραγματικήν της όψιν. Κάθε τόσο έρχονται στο φως ντοκουμέντα και παρασκήνια, που δίνουν διαφορετική εικόνα των γεγονότων. Πρόσφατον παράδειγμα, τα όσα απεκαλύφθησαν με το τελευταίον βιβλίον του Νικολάου Μακαρέζου, για τις σχέσεις και τις διαβουλεύσεις μεταξύ Καραμανλή και του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Είναι βέβαιον, ότι εάν υπάρξει ενδελεχής έρευνα προς διαφόρους πολιτικούς χώρους της μεταπολιτευτικής εποχής, θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν είναι τυχαία η απογοήτευσις και η απαξίωσις του λαού προς τους σημερινούς πολιτικούς. Μόνο, που οι πολίτες δεν σκέπτονται ή δεν έχουν την δυνατότητα να ερευνήσουν τα βαθύτερα αίτια. Αυτό, κανονικά είναι καθήκον των ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς η πλειονότης των κινείται μέσα στο «σύστημα» που άλλοι έχουν χαράξει και επομένως δεν επιτελούν την αποστολήν των. Οι αμετανόητοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, έχουν μουδιάσει με την πολιτικήν του κυβερνώντος κόμματος. Από την Μεταπολίτευσιν, εγοητεύθησαν από την άκρατον δημαγωγίαν αυτού του πολιτικού φορέως, και συμπορεύθηκαν με τον λαϊκισμόν που καθιέρωσε.
Ο εθνικός μας ποιητής Δ. Σολωμός, είχε αναφερθεί στον λαόν, τον «πάντα ευκολοπίστευτον και πάντα προδομένον»… Υπήρξε προφητικός ο στίχος του. Ποιός κάθισε να ερευνήσει ή έστω να προβληματιστεί, τι ακριβώς ήταν το ΠΑΣΟΚ, από την στιγμήν της παρουσίας του στην πολιτική σκακιέρα; Ο ιδρυτής του, ήλθεν από την Αμερικήν, σε σύντομον χρόνον, επέτυχε να διαλύσει το κόμμα του πατέρα του, και υπήρξεν ο κυρίως υπεύθυνος για την επέμβασιν του Στρατού. Επαρουσιάζετο, ως ο εκφραστής του αντιαμερικανικού κινήματος στην Ελλάδα, υπερακοντίζοντας ακόμα και την Αριστεράν, η οποία αφελώς- ως συνήθως- ενόμισεν ότι είχε βρει τον… «άνθρωπόν της», και κατέστη στην ουσία, όργανον των σχεδίων του Ανδρέα Παπανδρέου. Μετά την επέμβασιν του Στρατού, οι πολιτικοί συνελήφθησαν. Η Αμερικανική κυβέρνησις – δια της εδώ πρεσβείας – για τον μόνον που ενδιαφέρθηκε, ήταν ο ηγέτης του… «αντιαμερικανικού κινήματος»! Ο πρεσβευτής Τάλμποτ, ηξίωσε από το στρατιωτικόν καθεστώς, να μην θιγεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, και να του δοθεί διαβατήριον, προκειμένου να φύγει στο εξωτερικόν. Κι’ αυτό ακριβώς έγινε! Μετά την Μεταπολίτευσιν, ο κυνηγημένος και εξόριστος Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρύει κόμμα. Αλλά για την δημιουργία πολιτικού φορέως, απαιτούνται τεράστια έξοδα, τα οποία δεν συγκεντρώνονται – φυσικά – με εράνους. Που βρέθηκαν λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα;
190910-pasok2Ο συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του «Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται» (εκδόσεις Νέα Θέσις) δημοσιεύει φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του «Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας», και με στοιχεία αναγνωρίσεως «Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29» ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά – πλατιά την υπογραφήν του σε «οδηγίες» που δίδονται απ’ εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και… εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν… Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις «οδηγίες», προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος! Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του… «σοσιαλιστικού» κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους «κανόνες» που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον «φραστικές παρεκκλίσεις». Χαρακτηριστική είναι η παράγραφος που αναφέρει, ότι: «Προς ικανοποίησιν των ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων, θα επιτραπεί αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος – ΗΠΑ. Κι’ ακόμη, «επιτρέπονται φραστικές ‘’ συγκρούσεις ‘’ με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως (ανοιχτός) πόλεμος…»! Φυσικά, οι Αμερικανοί ενδιαφέρονταν και για την καταπολέμηση του Κομμουνισμού. Ετόνιζαν στον αρχηγό του «σοσιαλιστικού» κινήματος, ότι επεβάλλετο «ελαχιστοποίησης της δυνάμεως του ΚΚΕ. Η μείωσις αυτή όμως, δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριον που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της K.G.B.»! Έδινε επίσης εντολή η αμερικανική υπηρεσία, τονίζοντας ότι: «Η κυβέρνησις Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα της Κύπρου, με αντίδωρον την μη ύπαρξιν προβλημάτων με την Τουρκίαν…». Αυτές και άλλες εντολές έδιναν οι Αμερικάνοι στον αρχηγόν του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να φτιάξει ισχυρόν «σοσιαλιστικό» κόμμα, με δολλάρια των Ροκφέλερ. Αυτά τα έχει δημοσιεύσει ο κ. Μπαρμπής στο βιβλίο του, μαζί με φωτοτυπία του δεσμευτικού εγγράφου, και ποτέ δεν διαψεύστηκαν.
Συνάγεται λοιπόν, λογικώς, το συμπέρασμα, ότι ο υιός του Ανδρέα και σημερινός πρωθυπουργός, λειτουργεί κάτω από τους ίδιους δεσμευτικούς κανόνες. Κι’ αυτό, λέει πολλά. Ίσως η Αμερικανίδα μητέρα του πρωθυπουργού, η κυρία Μάργκαρετ Τσαντ, γνωρίζει περισσότερα. Εμείς προτείνουμε για τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, ένα νέον σύνθημα:»Ροκφέλερ ζεις, εσύ μας οδηγείς…»!
Γεώργιος Α. Λεονταρίτης
elkosmos.gr

Σχόλιο: Και στη Ρωσία η οκτωβριανή επανάσταση έγινε με τα λεφτά των τραπεζιτών. Τον Μάρτιο του 1917 ο Τρότσκι πήγε στην Αμερική και έφερε 70 χιλιάδες δολάρια, μεγάλο ποσό για εκείνη την εποχή και με αυτά τα λεφτά έκαναν την επανάσταση. Άλλοι μιλάνε για εκατομμύρια που έφεραν από τη Γερμανία.
Ίδια συμφέροντα, ίδια συμμορία.
Το πρόβλημα είναι ότι η Γνήσια Δημοκρατία πέθανε πριν 2 χιλιάδες χρόνια μαζί με τους Αρχαίους Έλληνες.
Στην Αρχαία Ελλάδα για τα πολιτικά αξιώματα, τον πρωθυπουργό, υπουργούς κλπ. δεν γίνονταν εκλογές, αλλά κλήρωση στην οποία μπορούσε να κληρωθεί ο οποιοσδήποτε πολίτης.
Το πρόβλημα είναι ότι το 70% των Ελλήνων που συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές δεν ξέρουν ότι αυτοκτονούν με την ψήφο τους. Δεν ξέρουν ότι δίνουν εξουσία σε ένα άτομο πρωθυπουργό, ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον της χώρας, θα έχει την πλειοψηφία και θα κάνει ότι θέλει, θα αλλάζει υπουργούς, υφυπουργούς, θα αποφασίζει ποιους νόμους πρέπει να περάσει. Αυτό είναι Δημοκρατία?
Στην πραγματικότητα οι Έλληνες ψηφίζουν τους μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοβιομήχανους της Αμερικής, ψηφίζουν στοές, λέσχες, μπίλντερμπεργκ, κλέφτες, κομπιναδόρους και δολοφόνους.
Σήμερα ο ουρανός στην Θεσσαλονίκη ήταν γεμάτος από χημικές ουρές, μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν σιγά σιγά. Γίνετε παγκόσμια γενοκτονία από μια χούφτα ανθρώπων της Ουάσιγκτον, Λονδίνο και Ισραήλ και τα κανάλια δεν λένε τίποτα. Οι περισσότεροι δουλεύουν για να συντηρείτε το σύστημα.
Γνώσεις θέλουμε και δράση. Να μάθουν όλοι τι σημαίνει Γνήσια Δημοκρατία.
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι είναι βολεμένοι από το σύστημα, βουλευτές, δημάρχους, υπουργούς οι οποίοι βοηθάνε ο ένας τον άλλον, βοηθάνε τους πρωθυπουργούς και το παγκόσμιο σύστημα. Οι περισσότεροι είναι κοιμισμένοι. Από τα σιχαμερά που τρώνε, κρέατα, πτώματα, ψάρια δολοφονημένων όντων που δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος, αυγά, γαλακτοκομικά, τα νόστιμα, τροφές μαγειρεμένες – σκοτωμένες δεν θέλουν και δεν μπορούν να σηκώσουν το χέρι. Οι περισσότεροι είναι παχύσαρκοι. Δεν έχουν ενέργεια να κάνουν αγώνα για το λαό της χώρας τους, να τρέξουν για το συμφέρον του λαού.
Που να τρέξουν αυτοί για τον λαό. Πεθαίνουν κατά χιλιάδες κάθε χρόνο. Πεθαίνει και το έθνος.

(Δεν ξέρω αν θα δημοσιοποιηθεί το σχόλιο μου στο elkosmos.gr)

Με σεβασμό και αγάπη προς όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες
Βασίλης Καφαταρίδης

Προτεινόμενα άρθρα 

Βουλευτικές εκλογές – ένα πλήγμα στη Δημοκρατία Δημοκρατία στην Αρχαία Ελλάδα και σημερινή Φασιστική Democracy

Πλανήτης στα χέρια Διεθνούς Σιωνιστικού Συνδικάτου Κεφαλαίου. Zionism. Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ – Όταν οι τραπεζίτες παίζουν τον ρόλο των «επαναστατών»!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 

 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s