ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣGoPetition

Βουλή Των Ελλήνων

Η κατά καιρούς επιθέσεις φιλίας και η διαχρονική πολιτική της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος μετονομάστηκε σε «Τουρκικό Όραμα» και με την τοποθέτηση του κ. Νταβούτογλου στην ηγεσία του Τουρκικού ΥΠΕΞ πήρε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Συγκυριαρχία στο Αιγαίο και στη Θράκη, επικυριαρχία σε όλη την Κύπρο, δημιουργία Τουρκικού άξονα από Αλβανία μέχρι Ανατολική Θράκη, είναι γνωστές επιδιώξεις της Τουρκίας. Η χρηματοδότηση εχθρικών στοιχείων εντός της Ελληνικής Επικράτειας, η χειραγώγηση των ΜΜΕ, η δωροδοκία δημοσιογράφων, καθηγητών και άλλων πολιτικών προσώπων, η οργανωτική βοήθεια μέσω Τουρκικών Προξενείων σε διάφορες μειονοτικές οργανώσεις είναι δραστηριότητες λιγότερο γνωστές αλλά πολύ επικίνδυνες. Όπως μας δήλωσε ανώτατο στέλεχος της Εθνικής Ασφάλειας «Αν γνώριζε ο Ελληνικός Λαός την οργάνωση μέσα στην Ελλάδα των Αλβανών της UÇÇ και τους σκοπούς της, που πραγματοποιήθηκε με συμβολή και χρηματοδότηση του Τουρκικού Προξενείου, κανένας Έλληνας δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί τη νύκτα».

Το λειτούργημα του Βουλευτή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν συνίσταται μόνο στο πως θα διατηρήσουμε την «καρέκλα», και στο πώς θα διορίσουμε τους «δικούς μας» και ακόμη πως θα επωφεληθούμε οικονομικά εμείς και «οι υμέτεροι»` αλλά πρωτίστως πως θα υπηρετήσουμε το Λαό και το Σύνταγμα, πράγμα που πολλοί από σας το έχουν ξεχάσει! Ο Λαός όμως δεν ξεχνά` σιγά αλλά σταθερά εξοργίζεται και εσείς το εισπράττετε αυτό καθημερινά και η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη σε σημείο που δεν θα μπορείτε να κυκλοφορείτε! Οργή Λαού, Οργή Θεού και δυστυχώς σας βάζουν όλους στον ίδιο σάκο και μαζί με το ξερό καίγεται και το χλωρό!

Η αλαζονεία και προσβλητική συμπεριφορά σας προς το Λαό είναι εξοργιστική. Επιτρέψατε τη διαπλοκή και διαφθορά να φτάσει ακόμη και στα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Καταδικάσατε ένα υπερήφανο λαό να γίνει υπόδουλος στους βάρβαρους από Ανατολή και στους αδίστακτους κερδοσκόπους από τη Δύση. Οι Επιτροπές της Βουλής έχουν μετατραπεί σε εργαλεία επικοινωνίας. Συζητάτε νομοσχέδια «μαϊμού» προς παραπλάνηση και ψηφίζετε νομοσχέδια χωρίς μελέτη ακόμη και χωρίς να τα διαβάζετε. Πολλές φορές η κομματική πειθαρχεία τοποθετείται υπεράνω των συμφερόντων του Λαού και ακόμη χειρότερα υπεράνω του Εθνικού συμφέροντος!

Στη συγκυρία που ζούμε προτεραιότητα έχουν φυσικά τα οικονομικά θέματα κι το πώς η χώρα θα μπορούσε να επανέλθει σε οικονομική ευρωστία` όλοι συμφωνούν ότι για να ανακάμψει η χώρα θα πρέπει να γίνουν σοβαρές αλλαγές σε βάθος, πράγμα που ίσως δεν μπορεί να γίνει με το πολιτικό σχήμα που υπάρχει.

Ενώ στα οικονομικά και δημοσιονομικά θέματα υπήρξαν παλινωδίες και αργοπορίες, στα Εθνικά θέματα οι αποφάσεις ήταν καταιγιστικές! Ο κατήφορος που έχουμε πάρει μπορεί να προβεί μη ανατρέψιμος, είναι πολύ επικίνδυνος και θα μπορούσε να πει κανείς ύποπτος. Ύποπτο φυσικά είναι και το γεγονός που αυτοί που σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούσαν λέξεις όπως Πατρίδα, Ελλάδα, Έθνος και άλλα τώρα τα χρησιμοποιούν κατά κόρον από το βήμα της Βουλής` τον εαυτό τους κοροϊδεύουν, όχι τον Ελληνικό Λαό!

Υπάρχει η εντύπωση ότι ανθέλληνες και προδότες έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις κλειδιά, δεν είναι επιβεβλημένο καθήκον σας να εντοπίσετε τέτοια φαινόμενα και να τα διορθώσετε;

Υπάρχει η εντύπωση ότι στις συζητήσεις με την Τουρκία έγιναν και πάλι σοβαρές υποχωρήσεις, δεν είναι επιβεβλημένο καθήκον σας να εξετάσετε σε βάθος τις διάφορες συμφωνίες;

Αναρωτιόμαστε πόσοι από εσάς έχουν διαβάσει και συμφωνούν με τα εικοσιένα μνημόνια που υπογράφηκαν; Αυτά τα μνημόνια δεν θα έπρεπε να συζητηθούν στη Βουλή; Υπάρχει η εντύπωση ότι τα μνημόνια δεν θα ήταν δυνατόν να συνταχθούν τόσο γρήγορα, θέση που ενισχύει την εκδοχή ότι αυτά, όπως και το νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, έχουν εκπονηθεί πολλούς μήνες πριν σε κέντρα του εξωτερικού!

Αναρωτιόμαστε, ενώ η διαμάχη με την Τουρκία έχει διάρκεια πολλών δεκαετιών, πόσοι από εσάς έχουν μελετήσει τη βασική συνθήκη που θα έπρεπε να διέπει σχεδόν όλα τα δρώμενα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας` τη Συνθήκη της Λοζάνης!

Η Συνθήκη της Λοζάνης έχει υπογραφεί από πολλά έθνη και βασικά σε κάθε άρθρο προστατεύει βασικά δικαιώματα των Ελλήνων και της Ελλάδος. Η Τουρκία διαχρονικά έχει καταστρατηγήσει σχεδόν όλα τα άρθρα της Συνθήκης εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων. Οι αξιώσεις της Τουρκίας πρέπει να αντιμετωπισθούν με όλα τα πολιτικά, τεχνικά και νομικά εργαλεία και η Συνθήκη της Λοζάνης αποτελεί κορυφαίο επιχειρηματικό πλεονέκτημα.

Διαβάστε τη Συνθήκη για να δείτε τι λέει για τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολις που υπέστη βάναυσο διωγμό. Διαβάστε τι λέει για τον Ελληνισμό των Ελληνικών νήσων Ίμβρου και Τενέδου όπου θα έπρεπε να υπάρχει αυτονομία` και δυστυχώς έχει εφαρμοστεί «πλήρης λευκή γενοκτονία»!

Ο Ελληνικός Λαός σας τίμησε με την ψήφο του, η ευθύνη είναι τεράστια` έχετε καθήκον να υπηρετείτε το Λαό, να σέβεστε το Σύνταγμα και να υπερασπίζετε τα Εθνικά συμφέροντα! Αυτό είναι το αναμενόμενο, αυτό είναι το τίμιο, αυτό είναι το φιλότιμο!

«Το γαρ φιλότιμον αγήρων μόνον, και ουκ εν τω αχρείω της ηλικίας το κερδαίνειν, ώσπερ τινές φασι, μάλλον τέρπει, αλλά το τιμάσθαι»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ

Ιωάννης Στουπάκης

Από : Bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι

Σχόλιο: Να μην συμμετέχουμε στις βουλευτικές εκλογές και ευρωεκλογές, διότι όλα τα προβλήματα της Ελλάδας ξεκινάνε από τη συμμετοχή του κόσμου στις βουλευτικές και ευρωεκλογές. Είναι σαν να πηγαίνεις στο σπίτι του αρχιδολοφόνου και αυτός να σου προτείνει να διαλέξεις από τους 10 π.χ. δολοφόνους τον πιο «καλό» δολοφόνο.
Αρχιδολοφόνοι των λαών 15 – 20 άτομα κομπιναδόροι τραπεζίτες, οι Ροκφέλλερ, οι Ροθτσιλντ, Σόρος κ.ά. στην Ευρώπη και Αμερική, ανισόρροποι δικτάτορες μεγαλοτραπεζίτες, όλοι μεγαρατσιστές ιουδαίοι στο θρήσκευμα που δεν δέχονται στις στοές και λέσχες τους ανθρώπους άλλης εθνικότητας.
Δεν έχει σημασία αν είναι καλός ή κακός υποψήφιος βουλευτής και σε ποιο κόμμα ανήκει, αν πονάει για την πατρίδα ή όχι. Σημασία έχει ότι ότι και να ψηφήσουμε θα βγει κόμμα που δεν μπορεί να είναι ελεγχόμενο από τον λαό. Θα έχει πλειοψηφία και θα περνάει νόμους άκρως εχθρικούς για τον λαό που θα πλήττουν όλα τα στρώματα της κοινωνίας.
Δεν έχουμε Δημοκρατία. Δεν έχουμε τη Δημοκρατία εδώ και πάνω από 2 χιλιάδες χρόνια, αλλά άκρως φασιστική και αντιδημοκρατική Democracy, έχουμε τη Magna Carta του 1225, δημιούργημα των βασιλιάδων και βασιλισσών.

Κανένα κράτος στη γη δεν έχει Δημοκρατία. Μόνο στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχε Δημοκρατία. Στην Αρχαία Ελλάδα η κυβέρνηση έβγαινε με ψήφους και βουλευτές με κλήρο, σήμερα ο ένας, αύριο ο άλλος, απλοί άνθρωποι για ένα μικρό χρονικό διάστημα και έπαιρναν μικρό μισθό. (βλέπ. Ψηφίζοντας ΝΑΤΟ, Μεγαλοβιομήχανους, Μπίλτερμπεργκ, και Βουλευτικές εκλογές – ένα πλήγμα στη Δημοκρατία)

Μακριά από τις κάλπες. Μακριά από στυμμένες και αντιδημοκρατικές βουλευτικές και ευρωεκλογές των δολοφόνων των λαών. Αντίσταση στο σημερινό φασιστικό πολιτικό σύστημα των καπιταλιστών και των τοκογλύφων. Αντίσταση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αντίσταση στους δολοφόνους των λαών.

Να μην βάζει κανένας Έλληνας την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές και ευρωεκλογές.
Να μην ψηφίζουμε κανέναν. Ούτε τη Νέα Δημοκρατία, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το ΚΚΕ, ούτε το ΛΑΟΣ, ούτε τους Οικολόγους, ούτε το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον Παπαθεμελή, ούτε τον Λεβέντη. Κανέναν.

Ένας Έλληνας υποψήφιος βουλευτής ή αρχηγός του κόμματος που πονάει για την τύχη του λαού πρέπει να είναι ενήμερος, πρέπει να ξέρει ότι βάζοντας την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές θα δημιουργεί ΜΕΓΑπροβλήματα στην κοινωνία.
Ένας Έλληνας υποψήφιος βουλευτής ή αρχηγός του κόμματος που ενδιαφέρετε για τα εθνικά θέματα είναι υποχρεωμένος να ξέρει ότι η συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές σημαίνει πόλεμο και διάλυση της Ελλάδας.

Να γίνει αλλαγή του σημερινού συστήματος ειρηνικά, χωρίς βία και ταραχές
Να πολεμήσουμε όλους αυτούς στην Ελλάδα που θέλουν να αλλάξουν το σύστημα, χωρίς τη γνώμη άλλων κομμάτων και κοινής γνώμης (Δημοψήφισμα για προτάσεις, αλλάγη του σηστήματος).
Η βία και ταραχές μπορεί να προκαλέσουν και άλλο εμφύλιο πόλεμο, μπορεί να προκαλέσουν αιματοχυσία και πόλεμο με τη Τουρκία, ένα κράτος που προκάλεσε πολλές γενοκτονίες.

Με σεβασμό και αγάπη προς όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες
Βασίλης Καφαταρίδης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s