To ΕΛΙΑΜΕΠ της προδοCIAς απέκτησε τη δική του εκπομπή

Σήμερα έτυχε να δω ένα ντοκιμαντέρ για τις συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών στο Harlem κι έμαθα ότι οι Αμερικάνοι μετέφεραν τόνους ηρωίνης από την Ταυλάνδη μέσω του Βιετνάμ , κρύβοντάς την … στα ΦΕΡΕΤΡΑ (!) των νεκρών Αμερικανών που επέστρεφαν για ταφή στην πατρίδα τους. Μην διανοηθείτε να σκεφτείτε ότι μπορεί να ήξεραν κάτι οι Αμερικάνικες Υπηρεσίες. Τι πιο εύκολο από το να μεταφέρεις δεκάδες συσκευασίες με ηρωϊνη σ’ένα Αμερικανικό στρατόπεδο, να έχεις πρόσβαση στα φέρετρα των νεκρών στρατιωτών όσο βρίσκονται στο Βιετνάμ αλλά και αφού επιστρέψουν στην Αμερική είναι επίσης πολύ εύκολο να μπεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, να ανοίξεις τα φέρετρα για να πάρεις την ηρωίνη, να τα ξανακλείσεις και να βγεις από το στρατόπεδο με το εμπόρευμα χωρίς να σε καταλάβει κανείς. Συμφωνείτε;;;
( Για λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ)
Για να μας φαίνονται ΛΟΓΙΚΑ τα παράλογα και ΣΟΒΑΡΑ τα γελοία … απαιτούνται μεγάλες δόσεις ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. Έτσι διάφοροι «πόρνοι» της δημοσιογραφίας πλουτίζουν φροντίζοντας να χειραγωγούν την κοινή γνώμη, με ΨΕΜΑΤΑ ή σοβαροφανή άρθρα άποψης. Τα λεφτά είναι πολλά και σύμφωνα με κάποια επώνυμη καταγγελία αρκετοί δημοσιογράφοι που φρόντισαν να χαρούμε (!) με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόσχιση του Κοσόβου φαίνεται να εισέπραξαν και 150.000 ευρώ (!) ως αντάλλαγμα για την προπαγάνδα και τα ψέματα που γέμισαν τις στήλες τους.
Ένας άλλος τρόπος εισαγωγής προπαγάνδας στην κοινή γνώμη είναι η εκπόνηση μελετών, η διενέργεια ερευνών, συνεδρίων και σεμιναρίων καθώς και η έκδοση βιβλίων προπαγάνδας. Ο συντονισμός της προπαγάνδας γίνεται μέσα από Ιδρύματα ή Οργανισμούς που δεν έχουν άλλο σκοπό από την προώθηση των συμφερόντων … όσων επενδύουν σ’αυτά. Οι μεγαλύτεροι κερδοσκόποι του αιώνα μας δεν θα επένδυαν ούτε μισό δολάριο αν δεν ήταν σίγουροι ότι θα το πάρουν πίσω στο δεκαπλάσιο. Έχουμε γράψει κατά καιρούς γι’αυτό και τους πράκτορες-φωστήρες σε διάφορα THINK-TANK που προσπαθούν να πείσουν τον κοσμάκη για τη ΓΝΩΣΗ , τη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους… έννοιες που ΔΕΝ έχουν σχέση με το επάγγελμα του πράκτορα ή του πόρνου της δημοσιογραφίας που είναι η πραγματική τους δουλειά.
Γι’ αυτούς τους πόρνους της διανόησης και της δημοσιογραφίας είναι παράλογο να αποκτήσει πυρηνικά όπλα το ΙΡΑΝ αλλά απόλυτα λογικό να ρίξει κανείς 2 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ σε πόλεις με άμαχο πληθυσμό.
Είναι παράλογο να ζητάμε από τα Σκόπια να αλλάξουν το αλυτρωτικό τους (καλλιτεχνικό) όνομα αλλά είναι λογικό το ΝΑΤΟ να δημιουργεί εκ του μηδενός το έθνος των Βόσνιων και των Κοσοβάρων αφού προκάλεσε 1 εκατομμύριο νεκρούς στην Γιουγκοσλαβία!
Είναι παράλογο για τους ίδιους φωστήρες να υπάρχει ανεξάρτητη χώρα παραγωγός πετρελαίου που τα πετρέλαιά της να μην ανήκουν σε Αμερικάνικες εταιρίες.
Μας ενημερώνουν για το δημοκρατικό έλλειμα της Ρωσίας οι εκπρόσωποι αυτών των φιλανθρώπων που είναι οι ίδιοι που λειτουργούν ένα κρατικό στρατόπεδο νόμιμων βασανιστηρίων , το Γκουαντάναμο .
Φρόντισαν να μας πείσουν ότι το ΙΡΑΚ είχε πυρηνικά όπλα κάτι που ήταν ΨΕΜΑ. Φρόντισαν να μας πείσουν ότι στο Αφγανιστάν πήγαν για τον Μπιν Λάντεν κι ΟΧΙ για το όπιο που παράγεται μαζικά εκεί. Και τώρα ξεκίνησαν ήδη να μιλούν για ΕΤΟΙΜΑ πυρηνικά όπλα του ΙΡΑΝ τα οποία μάλιστα … διαδίδονται!
Ποιοι τα λένε αυτά … μα φυσικά οι ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΣ σύμμαχοί μας, που έφεραν τη Δημοκρατία στη Σερβία!Σε άλλο σοβαρό βιβλίου του φωστήρα Θάνου Ντόκου εξετάζεται ο κίνδυνος της εξάπλωσης όπλων μαζικής καταστροφής. Δεν φαντάζομαι να ασχολείται με το σχέδιο των Αμερικανών να γεμίσουν ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ τα σύνορα της Πολωνίας με τη Ρωσία και δεν φαντάζομαι να αναφέρεται στο γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι έμποροι όπλων στη γη «τυγχάνει» να είναι τα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ.

Επειδή το ΕΛΙΑΜΕΠ έχει πάρει χρήματα κι από Ελληνικά Υπουργεία (Γειά σου Ντόρα-SOROS-BUSH) μπορούμε να δούμε παρακάτω πως ειρωνεύεται την τουριστική διαφημιστική καμπάνια της χώρας μας η οποία φυσικά είναι πάλι ΥΠΟΛΟΓΗ για την κακομεταχείριση (!) των χιλιάδων λαθρομεταναστών που συνέβαλαν στην διόγκωση της εγχώριας ανεργίας στο 25%, ενώ ταυτόχρονα καταλμβάνουν και το 50% των χώρων στις Ελληνικές φυλακές.

Ως γνωστό η Αμερικάνικη ατζέντα έχει ως βασικά θέματα πίεσης ενάντια στην Ελλάδα την ένταξη της Τουρκίας και των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση που επιμένουν να μας παρουσιάζουν ως ΠΡΟΒΛΗΜΑ που πρέπει να λυθεί επειγόντως. Λες και εδώ και 40 χρόνια που ΔΕΝ ήταν στην Ε.Ε μας είχε πιάσει μελαγχολία.
Αυτή η σπουδή των Αμερικανών για την είσοδο των Σκοπιανών στην Ε.Ε αντί να μεταφράζεται σε πίεση προς αυτούς ώστε ν’ αλλάξουν το προκλητικό όνομα που θέλουν για τη χώρα τους, χρησιμοποιείται ως όπλο εναντίον μας ώστε να υποχωρήσουμε εμείς! Είναι χαρακτηριστικό το άρθρο του Παπαχελά στην Καθημερινή για την προσπάθεια δημιουργίας ενοχών στους Έλληνες που ΔΕΝ πουλάνε την πατρίδα τους τσάμπα ώστε να πιάσουν τόπο τα 150.000 ευρώ που επένδυσαν οι ΗΠΑ στους ρουφιάνους δημοσιογράφους. Με την καθυστέρηση της έναρξης των ενταξιακών διαδικασιών για την Τουρκία φαίνεται ότι άρχισαν αν εκνευρίζονται και μ’ αυστηρό υφάκι απαιτούν να «σπάσει ο φαύλος κύκλος» .

Ένας άλλος καημός των ΗΠΑ, που θέλουν να μετατρέψουν σε ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΕΣΗ είναι το αντι-αμερικανικό καθεστώς του ΙΡΑΝ αλλά και αυτό της Ρωσίας. Βλέπετε αυτοί που επινόησαν το Γκουντάναμο έχουν κι ανθρωπιστικές ανησυχίες διότι η ιστορία τους είναι γεμάτη προσφορές στην ανθρωπότητα (π.χ. Χιροσίμα, Ναγκασάκι, Καμπότζη, Βιετνάμ, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Γάζα , Λατινική Αμερική, ΚουΚλουξ Κλαν,Κόζα Νόστρα, Γηγενείς της Αμερικής, τη Στρατιωτική Χούντα στην Ελλάδα και σε δεκάδες ακόμα χώρες, Κυπριακό, καταστροφή της Σμύρνης κλπ). Η Αμερικανική σημαία κυμάτιζε περήφανα εκεί που το αίμα έτρεχε ποτάμι. Και οι εικόνες από τους «απαράιτητους» πολέμους που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ δείχνουν πάντα ΦΤΩΧΟΥΣ, ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ να δέχονται επίθεση από πάνοπλους μισθοφόρους των ΗΠΑ με Ναπάλμ, βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, βόμβες φωσφόρου κι άλλες παρόμοιες ανθρωπιστικές εφευρέσεις. Μάλιστα στο ΕΛΙΑΜΕΠ βρήκαμε και δημοσκοπήσεις που περνούν το μήνυμα της «μεγάλης» ανησυχίας των πολιτών για ενεργειακή εξάρτηση από τη Ρωσία, για τα όπλα που πουλάει η Ρωσία σε τρίτες χώρες, για τη δημοκρατία εκεί κλπ. Διαβάστε τα αποτελέσματα των προπαγανδιστικών δημοσκοπήσεων που δείχνουν έναν κόσμο που δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα.
Στο ΣΚΑΙ είδαμε σχεδόν ολόκληρο το ΕΛΙΑΜΕΠ να παραδίδει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής (my-ass) μπροστά σε επιβλητικά σκηνικά και μία σοβαροφάνεια αντιστρόφως ανάλογη της σοβαρότητας πολλών εκ των συνομιλητών. Για τον ρόλο του συγκεκριμένου ιδρύματος που διοικούν «σπουδαίες» προσωπικότητες που «προσέφεραν» στην Ελλάδα είχε τεθεί ερώτημα και στη Βουλή από το 1996 που αξίζει να διαβάσετε.

Ας δούμε όμως ΠΟΙΟΙ καλοί άνθρωποι πληρώνουν τον Παπαχελά, τον Βερέμη, τον Ντόκο, τον Κουλουμπή, την Τριανταφυλλίδου για να περνάει η Αμερικάνικη προπαγάνδα στην Ελληνική επικαιρότητα. Ένας από τους βασικούς χρηματοδότες ο γνωστός μας George Soros-CFR και μάλιστα με χορηγίες μέσω 9 (εννέα!) διαφορετικών ιδρυμάτων της αφεντιάς του!( Κάνε κλικ δίπλα)
Έχει μεγάλο καημό ο άνθρωπος με τα εθνικά μας θέματα. Τον ίδιο καημό έχουν κι άλλα ιδρύματα όπως το Ford Foundation, το State Department, η Coca-Cola , η PHILIPP MORRIS , ο ROCKEFELLER, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ , το ΝΑΤΟ. Και όλοι αυτοί μαζεύτηκαν μία μέρα και είπαν: «Βρε , δεν πάμε στην Ελλάδα να βρούμε τον Alexis, τον Veremis, τον Vourloumis, τον Culubis, τον Dokos, τον Τsoukalis να τους δώσουμε μερικές χιλιάδες δολάρια ώστε να πολεμήσουν για τα συμφέροντα της χώρας τους ;;;». Μην με ρωτήσετε πάντως εάν στη λίστα με τους δημοσιογράφους που τα πήραν για να γράφουν ότι ήθελε το ΝΑΤΟ ήταν κι ο ALEXIS. Σας διαβεβαιώ ότι το 1.000.000 ευρώ που βρήκε για να αγοράσει μετοχές της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ τα είχε μαζέψει από μικρός τραγουδώντας τα κάλαντα.
Άλλωστε και ποιος δημοσιογράφος με μία εκπομπή που πιάνει 5,3% τηλεθέαση δεν μπορεί να μαζέψει 1.000.000 ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ευρώ για να αγοράσει μετοχές σε μία εφημερίδα;
Το ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούσαν ΟΛΑ τα κινητά τηλέφωνα της κυβέρνησης της ΝΔ από τη δεύτερη μέρα ώθησε τον Καραμανλή να απαντήσει σ’εναν πολίτη στην Ηλιούπολη ότι «ΔΕΝ υπάρχουν ξένες χώρες που ανακατεύονται στα εσωτερικά μας!» .
To ότι ο SOROS χρηματοδοτεί το ΕΛΙΑΜΕΠ και το INDYMEDIA είναι απλά μία … σύμπτωση όπως σύμπτωση είναι ότι ΟΣΟΙ χρηματοδοτούνται από τον Soros … εντελώς τυχαία … έχουν μία συγκεκριμένη ατζέντα που ακολουθούν ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΑ για να ΜΗΝ τους βγάλουν από το PAY-ROLL:
Έτσι, παρόλο που ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες για να μας μπερδέψουν, καταλήγουν πάντα στα ίδια συμπεράσματα βάσει των οποίων:
ΘΕΩΡΟΥΝ:
τον Πούτιν φασίστα και τον Αχμαντινετζάντ σχιζοφρενή,
τους Μιλόσεβιτς,Κάρατζιτς και Σαντάμ Χουσείν σύγχρονους Χίτλερ,
τους Σκοπιανούς …»Μακεδόνες»,
τους μουσουλμάνους της Θράκης Τούρκους,
την Ελλάδα δύναμη κατοχής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας,
ΘΕΩΡΟΥΝ ότι οι Έλληνες που τα τελευταία 2000 χρόνια ΔΕΝ εμπορεύθηκαν δούλους, ΔΕΝ λήστεψαν αποικίες, δεν διέπραξαν γενοκτονίες είναι Ρατσιστές, Ξενοφοβικοί και Φασίστες (!), ενώ η ανυπαρξία της αστυνομίας από το πλευρό του πολίτη καθιστά την Ελλάδα ένα κράτος όπου βασιλεύει η αστυνομική βία (!).
ΘΕΩΡΟΥΝ: τη Μαριχουάνα πιο ωφέλιμη από το απλό τσιγάρο,
τους Ρωσικούς αγωγούς ακριβούς και βλαβερούς για το περιβάλλον σε αντίθεση με τους Αμερικανικούς,
την οικολογική καταστροφή των ορυχείων της TVX (Soros) στη Χαλκιδική αναπτυξιακό έργο,
την ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ελλάδα … υπόλογη για περιβαλλοντικά εγκλήματα,
τους Έλληνες που ΔΕΝ βομβάρδισαν τους Σέρβους ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες και τους Ισραηλινούς λαό πονεμένο κι επιούσιο.
ΘΕΩΡΟΥΝ τους πισωγλέντηδες κατάλληλους για γονείς ακόμα και με υιοθεσία,
ότι το Ελληνικό έθνος είναι φρέσκο δημιούργημα κι ο EL GRECO φάντασμα,
ότι οι Έλληνες δεν μπήκαν στη Σμύρνη με εντολή των Αμερικανών αλλά επειδή έλαβαν χρησμό από το μαντείο των Δελφών,
την κλοπή των πετρελαίων του ΙΡΑΚ … εκδημοκρατισμό της χώρας,
την Ελλάδα ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ των Ρώσων στην Ευρώπη,
κλπ κλπ κλπ
Ο SOROS, ο οποίος επενδύει όπου επενδύει κι ο Rockefeller, και ο FORD, και το ΝΑΤΟ, και το STATE DEPARTMENT κέρδισε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από τις μετοχές τους στις βιομηχανίες όπλων του BUSH (Carlyle) και τις ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ του Dick Cheney (HULLIBURTON) αλλά επειδή με τα ίδια ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ δολάρια ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ Αριστερών, Οικολόγων Πράσινων, Φιλελεύθερων, Πασόκων, Νεοδημοκρατών, GAY, Σκοπιανών, Τούρκων, Τσάμηδων θα βρείτε να τον αποκαλούν ΜΕΓΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ (!), ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ (!) και άλλα τέτοια χιουμοριστικά.
Τα αιματοβαμμένα δολάρια του Soros χρηματοδοτούν δεκάδες οργανώσεις δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα που η μόνη τους δουλειά είναι να ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ αντι-αμερικανικά καθεστώτα ώστε να ανατραπούν μετά από «ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ» που εκτός από εικονική Δημοκρατία υποχρεώνουν τις «απελευθερωμένες» χώρες , εκτός από τα να διαθέτουν τους φυσικούς τους πόρους σε Αμερικάνικες εταιρίες, να φιλοξενήσουν και μερικές συστοιχίες από Αμερικάνικους Πυρηνικούς Πυράυλους!
Ιδρύματα με χρηματοδότηση του SOROS και της παρέας του που κινούνται υπογείως με σκοπό να υποτάξουν τις χώρες στην Αμερικανική κυριαρχία, υπάρχουν παντού και κυρίως στη Ρωσία όπου έλαβε χώρα και μεγάλο σκάνδαλο ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ με πρωταγωνιστή δήθεν φιλανθρωπικό ίδρυμα του ιδίου κ.Soros.
Δίπλα ένα πολύ χρήσιμο άρθρο που βρήκα σε άλλο ιστολόγιο που δείχνει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και το παιχνίδι που έπαιξαν άνθρωποι σαν τον SOROS στην πλάτη των Αμερικανών. O SOROS ήταν ένας από τους βασικούς χρηματοδότες του Obama στην προεκλογική του εκστρατεία που κόστισε 200.000.000 δολάρια. Κι όπως είπαμε ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ κι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Γι’αυτό οι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ των ΗΠΑ χρηματοδοτούν τους απληστους αριστερούς αναρχοπίθηκους και με διάφορες δικαιολογίες τους χρησιμοποιούν προς την κατεύθυνση των Αμερικανικών συμφερόντων.
Γι αυτό ο ατυχής θάνατος του Αλέξη έγινε πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο αλλά τα 250 πυρπολημένα βρέφη στη Γάζα δια χειρός των επιούσιων Ισραηλινών έμειναν στην αφάνεια.
Υπομονή πατριώτες … δεν θα αντέξουμε πολύ ακόμα με τόσους ΠΡΟΔΟΤΕΣ στα νώτα μας.

Σημείωση: Η ΣΦΑΓΗ στη ΓΑΖΑ διεπράχθη λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Αλέξη. Όμως αυτά τα μωρά ΟΦΕΙΛΑΝ να πεθάνουν, σε αντίθεση με τον Αλέξη. «15 χρονών νεκρός» φώναζαν με υποκρισία… Το μωρό στη φωτογραφία δεν ήταν ούτε τεσσάρων και σίγουρα δεν σύχναζε στα Εξάρχεια…ούτε πετούσε μπουκάλια στα περιπολικά. Και σαν κι αυτό οι Ισραηλινοί σκότωσαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ! Οπότε καμία πορεία … καμία Ισραηλινή σημαία στην πυρά, καμία συγκέντρωση έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία. Φταίει μάλλον που ο Soros είναι Εβραίος, Ουγγρικής καταγωγής και στο Ισραήλ δεν χρειάζεται να ασκηθούν πιέσεις για να υποταχθεί στους Αμερικάνους. Είναι πιο πιθανό να συμβαίνει το αντίθετο. Read more on this article…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s