ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ

Του  Υποστράτηγου εα Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη

(Έκανα κάποιες αλλαγές στο σχόλιό μου)

ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΤΑΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (Εδώ διαφωνώ κάθετα με τον υποστράτηγο εα, πρώτων γιατί αν αυτοί είναι εισβολείς, τότε και όλοι Έλληνες που πήγαν σε όλα τα ξένη κράτη – Κίνα, Ρωσία, στην Αφρική, Νότια και Βόρεια Αμερική, σε όλα τα κράτη της Ευρώπης από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα για ντόπιους πληθυσμούς ήταν εισβολείς. 
Μπορεί π.χ. Έλληνες, Τούρκοι, Ιταλοί που πήγαν στην Γερμανία πριν 50 – 60 χρόνια να είχαν άδεια εισόδου στη χώρα, αλλά για πολλούς σκληρούς Γερμανούς ήταν εισβολείς. 
Δεύτερον γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν με τα παιδιά τους στη χώρα μας για να ζήσουν καλύτερα, διότι τα δικτατορικά καθεστώτα στις χώρες τους μαζί με τους παγκόσμιους δικτάτορες στην Αμερική και την Ευρώπη, οι βδέλλες μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοβιομήχανοι που ρουφούσαν για δεκάδες χρόνια το αίμα των λαών προκάλεσαν πολέμους, καταστροφές και φτώχια. 
Να ενταχθούν στην κοινωνία μας, να ζήσουμε ειρηνικά με αυτούς τους ανθρώπους και αργότερα, κάποια στιγμή, όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα πάρουν την ελληνική παιδεία και θα γίνουν όλοι Έλληνες πολίτες. 
Ναι, το κράτος δεν έχει λεφτά, ναι το κράτος έχει προβλήματα, αλλά να μην διώξουμε κανέναν. Με την ίδια λογική πρέπει οι κάτοικοι όλων των χωρών του κόσμου να διώξουν από τις χώρες  τους όλους τους ξένους – Έλληνες και μη.
Άκρως λανθασμένη αντίληψη του υποστράτηγου για τους λαθρομετανάστες. Έχω πολλούς φίλους και οικογένειες από την Αλβανία και θα στενοχωρηθώ πάρα – πάρα πολύ αν φύγει έστω και ένας από αυτούς.)

, ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΙΜΝΙΑ, ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ «ΙΔΙΩΤΕΣ». ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ . ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ :

1/ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ(ΣΦΡΑΓΙΔΑ)
2/ Η ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ
3/ Η ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
4/ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , Η ΔΟΛΕΡΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
ΕΤΣΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΩΣΑΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ  ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ .
ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ, ΑΝΔΕΙΚΕΛΩΝ , ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ , ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ . ΗΔΗ Ο κ. ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΤΑΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΝΟΗΣΕΙΣ.
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΓΩΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟΝ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ. ΜΟΛΟΝΟΤΙ Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ. Η Ε.Ε ΕΧΕΙ ΚΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ….
ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ «ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ» ΝΑ ΗΤΟ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ».
ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ. ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΑΜ) .
ΥΠΕΡΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ  Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Επισκεφθείτε τον ιστοχώρο:
http://amphiktyon.blogspot.com/

Σχόλιο του ιστολογίου:  Να αποσύρει άμεσα η αντιλαϊκή και χουντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το γενοκτόνο και ανθελληνικό νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες. 

Προτείνω και εγώ να απέχουμε από αντιδημοκρατικές και φασιστικές εκλογές των ιμπεριαλιστών, απο στυμμένες εκλογές της λέσχης μπίλντερμπέργκ, του ΝΑΤΟ και να φέρουμε στην Ελλάδα Γνήσια και Άμεση Δημοκρατία του Κλεισθένη.
Μία ψήφος στις εθνικές εκλογές είναι ένα μεγάλο πλήγμα στην Δημοκρατία.
Μία ψήφος στις εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές είναι ένα μεγάλο πλήγμα στην ανθρωπότητα και στη φύση.
Διαβάστε επίσης:
Βουλευτικές εκλογές – ένα πλήγμα στη Δημοκρατία

Democracy vs Δημοκρατία —Η χαοτικά φασιστική «δημοκρατία» μας – Ζούμε το τέλος της Δημοκρατίας ή μήπως αυτή, η οποία πεθαίνει, είναι η democracy;

Φασιστική Ελίτ …Στόχος – γενοκτονία των λαών

Πιστεύω ότι δεν αξίζει να είναι κανείς βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Άλλωστε το πολιτικό παιχνίδι παίζεται εκτός του κοινοβουλίου.

Λευτέρης Κωνσταντινίδης

π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επί του Ανδρ. Παπανδρέου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s