Ψηφίζοντας ΝΑΤΟ, Μεγαλοβιομήχανους, Μπίλντερμπεργκ

Την Κυριακή που μας πέρασε οι 7.044.428 ψηφοφόροι που συμμετείχαν στις εκλογές, ψήφισαν ένα πρόσωπο, ένα πρόσωπο που θα αποφασίζει μόνος του για την τύχη του λαού. Στην πραγματικότητα την Κυριακή που μας πέρασε οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων ψήφισαν ένα πρόσωπο. Στην πραγματικότητα την Κυριακή που μας  πέρασε οι 7.044.428 ψηφοφόροι, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αρχηγοί άλλων κομμάτων  που συμμετείχαν στις εκλογές, ψήφισαν τον Γιώργο Παπανδρέου.
Δεν εξαρτάται τώρα η πορεία της χώρας από τις αποφάσεις ενός μόνο ανθρώπου; Είναι σωστό να δίνεις όλη την εξουσία στα χέρια ενός ανθρώπου; Είναι σωστό να αποφασίζει ο πρόεδρος του κόμματος ποιόν υπουργό θα βάλει; Είναι σωστό να αποφασίζει ο πρόεδρος του κόμματος ποιόν υπουργό θα διώξει; Αυτή είναι η Γνήσια Δημοκρατία;
Εγώ πρότεινα αποχή από τις αντιδημοκρατικές και άκρως εχθρικές για την Ελλάδα εκλογές. Ένας ψήφος στις αντιδημοκρατικές και εχθρικές εκλογές είναι ένα πλήγμα για τη Δημοκρατία.
Οι χορτοφάγοι και ζωόφιλοι ψήφισαν ένα πρόσωπο, πρόσωπο που θα κάνει αυτό που θέλουν οι μεγάλες βιομηχανίες φαρμάκων, αυτό που θέλουν οι μεγάλες βιομηχανίες κρεάτων και του γάλακτος, αυτό που θέλουν οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες,  το στρατιωτικό σύμπλεγμα,  το ΝΑΤΟ, οι πλούσιοι της γης.
Πόσους θανάτους ζώων που προορίζονται για τη διατροφή των ανθρώπων έχουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα; 300 εκατομμύρια; 500 εκατομμύρια;
Με το να συμμετέχει ένας χορτοφάγος και φιλόζωος στις στυμμένες εκλογές των πλουσίων δίνει χέρι βοήθειας στους πλούσιους της γης. Δίνει χέρι βοήθειας στους μεγαλοβιομήχανους των κρεάτων και του γάλατος. 
 
Ο μεγαλοβιομήχανος θέλει κέρδη και μόνο κέρδη. Ο μεγαλοβιομήχανος δεν σκέφτεται για τον Πολιτισμό. Ο μεγαλοβιομήχανος δεν ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των ζώων. Ο μεγαλοβιομήχανος δεν ενδιαφέρεται για τον πόνο των μη ανθρώπινων όντων. Τρώει και αυτός κρέας. Τρώει και αυτός πρόσωπα. Συμμετέχει και αυτός στα βάσανα των ζώων. Μεγάλωσε και αυτός με το κρέας στο στόμα και ζει με το κρέας στο στόμα και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε οι εκκλήσεις των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων, ούτε οι εκκλήσεις των χορτοφάγων.
Θα αυξάνετε ο αριθμός των δολοφονημένων ζώων κάθε χρόνο και από 500 εκατομμύρια π.χ. θανάτους που έχουμε σήμερα θα φτάσει σε 600, 700, 800 εκατομμύρια και θα φταίμε εμείς οι ίδιοι.
Αυτοί οι βιομήχανοι, οι πλούσιοι της γης θα εφαρμόσουν σκληρό νόμο για τους υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, για να προστατέψου τα κέρδη τους. Θα βγάλουν σιγά -σιγά εκτός νόμου όλα τα σωματεία και οργανώσεις που παλεύουν για τα δικαιώματα των ζώων, όπως κάνουν τώρα στην Αμερική, θα βάζουν στις φυλακές τους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, για να προστατέψουν τα κέρδη τους.
Αν δεν θέλεις να αυξάνετε ο αριθμός θανάτων ζώων διατροφής, μη συμμετέχεις στις στυμμένες και αντιδημοκρατικές εκλογές. Αν θέλεις να έχουμε ειρήνη στον κόσμο, μη συμμετέχεις στις στημένες εκλογές των πλουσίων.

Βασίλης Καφαταρίδης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s